Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore, existuje u Vás, alespoň teoreticky, nějaká hranice, kdy by jste otočil? Třeba, že by se objevila mutace a v nemocnicích by končil čtyřnásobek. Tedy, že by bohaté státy (Rakousko, Německo, Švýcarsko, Británie) nabídly našim zdravotníkům jejich dvojnásobné platy a náborový příspěvek, vše třeba 500K měsíčně pro doktora a 250K měsíčně pro zdravotní sestru. A většina našich zdravotníků by odešla.

Bylo by to již vážné, nebo ještě OK?

0 0
možnosti

Tyhle noviny pochopitelne patri do te Bidrmanovy skvadry.

0 0
možnosti

Jojo, vovce bečí, že cenzura neexistuje, darmo slov...

2 0
možnosti

Vítej v klubu neockovanych a cenzurovanych novoŽidů, Lado. Posílám píseň : https://www.youtube.com/watch?v=ou0fZFNStCw

1 0
možnosti

Spekulace z Rakouska:

Wer gegen das Gesetz verstößt, dem drohen durchaus hohe Strafen. Nach Angaben von oe24 drohen Impf-Verweigerern Geldbußen von bis zu 3.600 Euro. Wer diese Strafe nicht bezahlt, muss demnach sogar bis zu vier Wochen in Haft. Verweigerern einer Auffrischungsimpfung drohen immerhin noch Bußgelder von bis zu 1.450 Euro.

0 0
možnosti

Uvítal bych, pokud by se vláda, jedno která, odhodlala a použila zákon o úmyslném šíření nakažlivé nemoci.

0 4
možnosti

A37l78e78š 43B93e65r16k18a

24. 11. 2021 18:46

Prosím o vysvětlení jak neočkovaný zdravý jedinec úmyslně šíří nakažlivou nemoc ....nebo to myslíte obráceně? Že netestovaní očkovaní s přístupem všude úmyslně šíří nakažlivou nemoc? Pokud je to ta druhá možnost, tak s Vámi plně souhlasím.

2 0
možnosti

Včera sem byl po dlouhém měsíci v hospodě, neb sem taky chytl toho slavného vira z netopýra. A uviděl sem konečně světlo. Milan(hospodský),nechtěl po mně žádnou bumážku, kterou nemám, ač nárok na ni mám. Ale hlavně, moji přátelé -mutanti - se chovali jinak. Nikdo neříkal, že sem nezodpovědný, a že bych si měl platit léčbu nebo co. Zprvu sem si myslel, že ze soucitu, ale nee. Propaganda se začíná hroutit.Fakt nezávidím korporátním novinářům. To musí být i pro ně hnus. Stanfordský experiment jim nevyšel, alespoň u nás ne. A to je pro mne to světlo.

Láďo, ten původní text bude na Ostravském večerníku?

4 1
možnosti
Foto

Ne, puvodni originalni byval obvykle psany tady na iDnes. Na Ostravsky Večernik šly enem kopie. No ale když prašti admini toto považuju za protistatni, tak to asi bude třeba otočit. :-(

2 0
možnosti
Foto

Cituji: "Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob."

Já se jen zeptám:

A mainstream může zveřejňovat informace vysloveně lživé, které eskalují nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob?

V současných médiích je větší množství lživých informací, než za komunistů před rokem 1989.

13 1
možnosti
Foto

Pane, nedostal jste náhodou také zprávu : Zpráva z projektu %project% <admin.blog@idnes.cz. Mne to postihlo včera.

1 0
možnosti

To co se děje neumím posoudit, ale zaráží mne jedna věc. Proč jsou nuceni do očkování i všichni co covid prodělali. Dle statistiky není nijak velký rozdíl mezi těmi co prodělali a jsou očkovaní a prodělali a nejsou očkovaní. Ale jedno mají společné, minimum jich onemocní znovu a marginální počet hospitalizací.

10 1
možnosti

Protože Vakcinierung macht frei přeci ;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS