Diskuse

Volebni podvody

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejdřív mě dostalo, že Laďa agituje za Andreje. Když si ale dáte do souvislostí všechny Láďovi články, zjistíte, že se nemaže ani s jednou stranou. Prostě se snaží říkat pravdu podle svého stupně poznání. Který mimochodem velmi převyšuje průměr populace. Takhle by měla vypadat žurnalistika. Sice se mi to nelíbí, Andreje bych nevolil (i když z nevolitelných není úplně na dně), ale je to pravda. Láďa to málokdy uzavře. Názor nechť si každý udělá sám. To je někdy hodně náročné. Přeci nám názor vždycky řeknou že?. Co si o tom mám myslet? Že je Babiš svatý? .... Zaznělo tam něco takového? Nezaznělo. Jen to člověk automaticky předpokládá.

Když jsem u někoho na návštěvě, kde je puštěná bedna, tak vidím úplně něco jiného. Manipulativní otázky, znásilněné komentáře, pravdu jsem tam ani nezahlédnul a hlavní bod vysílání? Občane MUSÍŠ si myslet, že je to takto, jinak jsi méněcenný.

Láďovy komentáře nejsou vždy příjemné. A víte proč? Ti politici jsou opravdu velmi často nedožraní psychopati, ale nejsme my, kteří je volíme, ještě horší? Dokonce mám pocit, že se najde spousta lidí s "převzatým názorem z ČT" a hodí svůj hlas ZNOVU některé z parlamentních stran. Poslouchejte. Tohle mi jeden trotl vážně řekl: "Vím, že jsou to zloději, ale aspoň vím, na čem jsem."

Mám sto chutí začít pomáhat očkovat.

7 2
možnosti

Prosim doole o zmenu na ! Hlasatel pro ruskych "fake news" platku a serveru.

2 5
možnosti

A38d97a62m 47M98a62l17ý

8. 10. 2021 8:37

Větvička svůj AERONET styl maskuje čím dál méně R^

5 5
možnosti

Je to taková agitka, žalm za vůdce, podivte se všichni jak a co se dělo, takže vůdce stupňováním šíleností vlastně plní vůli lidu. Pečlivý výběr afér, přeskakuje jiné (kufříky, olovo, zaslané kulky, nebo nahánění poslanců po republice v den volby auty s majáčky). No co afér bylo tolik, že dva blogy na ně nestačí.

Pak je tu ještě ten apel k národu. Národe jestliže ti nevadilo ukradených 50 mil. ta proč by ti mělo vadit zašantročených 400 mil. a proč by nám mělo vadit "násilné převzetí" ČR našim slovenským vůdcem. On všechno ví, zná, všude byl (i v Bruselu) a od všeho má klíče. Až bude moci konečně vládnout bez "žvanírny" a hloupého senátu, pak nám každému osobně přidělí nějaké to místečko u pásu v jeho fabrice a národe, to si piš, pak bude líp, budeš prostě šťastný a běda jak ne.

3 5
možnosti

+aféra Nečasovy kabelky. Tak to dopadá, když stát nemá pod kontrolou svoje vlastní tajné služby. Zítra ale půjde o víc. Půjde o naše životy a o kontrolu nad nimi. Dej si mňamku, nebo zemřeš, ty jsi nezodpovědný, protože ohrožuješ ostatní. Povinná vakcinace, o to se hraje. Otázka je proč?

2 2
možnosti

A65l79e94š 53N52o27v95á92k

8. 10. 2021 8:31

dnes a zítra půjde o stejné suché z nosu jako u každých jiných voleb. Prostě se dozvíme, kdo má jakou podporu, nejsilnější z hráčů dostane šanci sestavit vládu.

To se asi povede jen za cenu nějakého netradičního postupu, jak obejít potřebu stojedničkové většiny. Třeba odchodem některých poslanců ze sálu, jako tomu bylo při hlasování o důvěře menšinové Klausovy vlády.

0 0
možnosti

Parlamentní demokracie je o tom, že vládnou zvolení politici ("zástupci lidu"), opakoval nám pořád dokola, myslím, Klaus. Nicméně po 30 letech už víme, že vládnou jakési mafie, politické organizace, kde někteří jsou vystrčeni na pódium, ale většina ledovce je někde schovaná v zákulisí a ve sklepech, protože je ošklivá... Před volbami tedy, aby to mělo trochu smysl, každý politik, co jde do parlamentu by měl být hlubinně analyzovaný a popsaný: rodokmen od babičky a dědečka, kariéra celá, vzdělání, majetek, jak ho nabyl, konta i tajná, kam ulil prachy - manželce, babičce, dětem strejdovi, známosti mezi mafiány, lobisty a kriminálníky atd. Jinak je demokracie a její volby jen legrační taškařice pro hluché a slepé.

5 1
možnosti

V pripadu Capiho hnízda žadatel nespnil zakladni a nevyrcenou podmínku loajality straně a vládě za super VIP podminky anonymity akciich pro sve verne a stal zda se odrodilcem a stvancem. Podobne uz pak i nulove právo anonymity u vily u středozemního oceana. Což uz jak znamo od casu Topola od Berluiho, kdy ještě v rámci starého dobreho liberalniho světa bylo možné užívat stavnatych plodů do naha svleceneho veřejného čunitele a vrchni samice poslanecké sněmovny natoz jednoho suchozemskeho kmene. Jeste ze mame naše ty věcné mladé studenty a jejich profesory znale toho správného a nejspravnejsiho suchozemskeho života. Nebo ne? ;-D

0 0
možnosti

Máme štěstí, že existují limity, za kterými jsou osoby bez volebního práva. Přesto mají svobodu vyjadřování a mohou klidně sepsat i jeden divný odstavec.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS