Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Větvičko, měl by jste se raději věnovat pěkným holkám a žrádlu, co jste na blízkém východě konzumoval, to vám jde lépe .

0 0
možnosti

Z blogu podepisuji tuto pasáž: Pokud patřite mezi mladši, a vyše uvedena vyznačna obdobi dějin ste nezažili, nebuďte smutni. Bo vyjimečnu, neopakovatelnu dobu zaživate pravě fčil.

Ano, toho jsem si jak stále spíše mladší vědom, díky :-)

Nicméně k tomu nadpisu - otevřel jsem si anglickou wikipedii, a podle ní to byly spíše tři baráky zasažené čtyřmi letadly (u jednoho se aspoň částečně podařila vzpoura cestujících), možná by bylo vhodné, kdybyste to nějak osvětlil bez ironie.

0 0
možnosti

P78e76t42r 87S92k27á59c16e51l

16. 9. 2020 23:51

Před 50. lety u nás posílal na zem komíny aj. vysoké stavby střelmistr Sázavský. Odborník na slovo vzatý a na něj jsem myslel, když v přímém přenosu šli tři věže k zemi. Pokud by to pan Sázavský viděl (viděl to?), okamžitě by poznal svoje žáky, pokračovatele. Tak vysoké stavby a tak precizně sesunuté na relativně malé ploše.

0 0
možnosti

Nedokázal jsem to přečíst. Dočetl jsem až k místu, kde autor cituje sám sebe a řekl si, že je spousta zábavnějších způsobů, jak utrácet čas.

5 0
možnosti
Foto

Plně s tebu suhlasim, Jarek. R^

0 0
možnosti

Pane Vetvicka, tentokrat nic moc. Zduraznujete 2x, ze utoky byly pred zacatkem pracovni doby - kouknul jsem se tedy, kdy utoky probehly. Prvni v 8:46, druhy v 9:03

To zase tak moc brzo nebylo. Otrazka samo zni, kdy zhruba zacina firmam pracovni doba v kancelarich - pookud je to v 9:00 jako je to v Praze, tak uz prakticky vetsina zamestnancu v budovach byla. Mozna ale, ze zacinaji v 10:00, nevim.

0 0
možnosti
Foto

Josef, nevim, jestli si robil v korporacich, ale před devatu tam robily enem uklizečky (a ja, bo sem mival rad ten klid, než začali přichazat podřizeni). Kdyby to nepřitel promyslel, aby zasahnul největši počet křesťanskych nepřatel, naplanoval by to na 11.30, kdy tam byvalo 50 tisic lidi před odchodem na oběd, anebo okolo 14 hodiny, kdy byly schuzky s klijentama... Enem cyp zautoči před začatkem šichty...

0 0
možnosti

Tuš, rekapitulacija fajna, ale Endik je myslim tutajši, takže synci v ameryce se ho zatim bat nemusi.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Laďo to je neštěstí. Diskutéři nepochopili, jestli maju dyskutovat o hadrach na mordach a hospodach, nebo o tych barakoch.:-P

2 0
možnosti

Při panu Větvičkovi si pokaždé vzpomenu na jistého Andera z Košic, což byl v čase mého dětství slovenský humorista, který vyprávěl ty nejstarší a nejotřepanější vtipy světa, ale dělal to ve východňarském nářečí, takže zněly jako nové vtipy. Pan Větvička se patrně snaží o stejný biznis model, akorát když člověk vypráví cypoviny v ostravském nářečí, tak pořad znějí prostě jako cypoviny :-D

12 6
možnosti

M88i87l52a21n 63N34e52t49r74h

12. 9. 2020 14:50

Větší ubohost jsem dlouho nečetl. Ale co kdybyste, zcestovalý pane Větvičko, tento článek přednesl někde v USA ? Jak dlouho by trvalo, než by přiletěla první facka ?

5 6
možnosti

V Americe je dost zastánců této teorie, takže jde jen o to kde a komu by přednášel.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS