Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rudi Kovanda Revival Band! ;-DR^

0 0
možnosti

Když oni ti umělci jsou příliš svobodné mysli a na většinu nejsou ani žádné složky, hlavně ti mladí, nejsou na ně páky, no tak tomu celému nasadíme Andyho roubík a pro jistotu i odstup, aby se náhodou neslyšeli.

Chyba by byla odsoudit, případně popravit (společensky), šašky křepčící pro pobavení lidu na rozkaz vůdce. Je možné, že jde o cílený přechod k novému druhu umění, asi inspirace citátem: " Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tej strane zostane, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce za tento národ zápasiť."

1 0
možnosti

Jo to byla doba, kdy ještě propaganda ČT měla nějakou úroveň.Dnešní lov agentů s ricinem připomíná spíš US agenty s mandelinkou z padesátých let . Výborné video dík.

1 0
možnosti
Foto

K13a68r52e46l 74R82y63b75á49k

27. 5. 2020 15:30

jako vždycky Ladiku-trefný a smutně pravdivýR^

1 0
možnosti

Na kulturních akcích se na sebe lepíme dvě hodiny. V obchodě dvě minuty. Prosím nesrovnavat nesrovnatelné. A takových nedomyšleností tam máte víc. Zbytek je fajn čtení.

12 1
možnosti

Za poslední měsíc, za mě, druhé naprosto výstižné pojmenování situace... První jsem slyšel v rozhovoru s Lou Fanánkem Hagenem. R^

5 0
možnosti

Tak je dobré, že už teď všichni víme, jak se co mělo a nemělo. Horší je, že to zase do příští krizovky zapomeneme;-).

2 0
možnosti

Za mne ma vlada . Po bitve kazdy mudrlant. Takoveho 28.3 kde byly tyto uderne nazory???

1 6
možnosti
Foto

Ja se nebavim o tym, co vlada měla robit tenkrat. Kdybys uměl čitat před dvěma měsicama, tak bys věděl, že měli moju podporu. Ja se bavim o tym, co robi dneska, ty uderny nazore! ;-D

5 1
možnosti
Foto

Laďo, s tou Stodolní jsi to přehnal! Fungovala za socíku, za kapitalizmu a bude fungovat zase za socíku! Jinak karma!

0 0
možnosti
Foto

Za sociku tam byla jedna jedina knajpa - Nošovicka pivnica, dnes E99. Slavna "Stodolni", jak ju pamatujem vznikla jen diky aktyvitam mistnich lidi a uřadu, kere tehdy nikomu nehazaly klacky pod nohy, taka krasna doba byla až tak do roku 2001. Pak to začalo jit z kopca. Maš pravdu, že pokud to takto pude dal, vysledkem bude zas jedina hospoda.

3 0
možnosti

No už aby se mohlo cestovat a Vy mohl v zahraničí načerpat sílu být nad věcí. S délkou omezení se Vaše blogy stávají méně vtipné a více hašteřivé. Nechte si ty negativní pohledy až skutečně o něco půjde. A že to bude frkot až se spřízněným a pochlebovačům začnou sypat ze státního prašule.Rv

2 4
možnosti
Foto

Děkuji ;-)R^. Ale řidit se tym nebudu ;-D.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS