Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy.erte se na politiku a zkuste něco vymyslet .Hlavně jak ochránit naše dědáky.Dneska to stojí na nás, ať chceme nebo ne.Myslím tím chlapy 40-60.My co sme prošly ještě komunistickým drilem a polistopadovou euforií máme taky nějakou povinnost!

Já nechci aby moje rodiče odvezla armáda někam do spalovny,tak jak vPadově.

Zalézt dodom a dělat mrtvého brouka=pí.ovina.Sme přece Češi a toto umíme.A svatý Václav taky pomúže.

0 0
možnosti
Foto

J43a33n90a 87M80a76j56o18v38á

19. 3. 2020 20:48

Ty jo, ty tečky jsou dokonalé. Ladily by k šatům Julie Roberts v Pretty Woman.

3 0
možnosti

....... uvolňováků, pravda, je tady fakt pomálu!,- vona to glosa, když nejde "na dřeň a do krve", tak je voto líp stravitelnější[>-]R^!

4 0
možnosti
Foto

Už tady máme důsledky Hřibovy "moudré" politiky vůči Číně. Číňané naše letadlapro zásilky roušek vůbec nepustila do Číny: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ceska-letadla-vysachovana-ze-zachranne-operace-s-dovozem-cinskych-rousek-94280?seq_no=4&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

A předseda Senátu Miloš Vystrčil může volat po odvolání čínského velvyslance a s Mikulášem Minářem a Tibetskou vlajkou spolu mohou letět pro roušky na Taiwan.

9 3
možnosti
Foto

Ano. Číňani se kvůli nějakým politickým hrátkám chystají zabíjet naše lidi. Ale může za to Hřib. A ještě horší je, že někdo těm čínským hrátkám tleská. Je to tedy Čech nebo co vlastně?

3 6
možnosti
Foto

Laďi, humor a ještě humor. Na Šumavě se vždycky pláče, dokud nebožtík není v hrobě. A pak se jde do hospody a tam je veselice! Pozdravuj v Porubě a v Klimkovicach!

5 0
možnosti

No hlavně že věří tomu tupému opobloku!!!

0 0
možnosti

A Větvičkovi se nedají věřit ani pupeny.

Za chvíli už začnou pučet...

0 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS