Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

https://youtu.be/qoFnjqSpEdQ

Vyprávění antikomunista a jak dopadl. Je to i o detailech, když se cinkalo klíčky.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Kam zmizel onen Větva, který tu byl před povinnou registrací, plameně proti ní bojoval a jak slíbil, tak se i odmlčel. A pak se vrátil i přezdívka mu zůstala, evidentně došlo k jednání, na kterém se dohodlo jak to bude dál. Prostě Větva jim ten vázací akt podepsal a já se ptám. Slíbil za to snad, že bude politický komentátor? Bylo mu doporučeno, které názory jsou ty správné? Dostává snad zadání na koho si došlápnout? Platí mu někdo jeho východní výlety? Je snad někomu za to vděčný?

Omlouvám se, ale záměrně jsem použil demagogii formou otázek a záměrně jsem to přehnal. Jen jsem chtěl názorně předvést, jak je jednoduché nechat otevřené pole představivosti a nachytat tak naši mysl, když předem naznačíme směr.

Chci věřit, že Větva není nikomu zavázán a vnější zadání nemá, prostě jen zblbnul, čte weby, kde je demagogie běžná a nacucnul to jako houba, stejně jako nacucne atmosféru krajin, kam vycestuje a pak nám ji zde vyklopí. Právě ty cestovatelské zážitky podané svérázným způsobem jsou perfektní, jen ta politika, to je propadák.

1 7
možnosti

Já nevím, to vaše jsou fakt ryzí fabulace. To co napsal Větva jsou známá, jen ignorovaná fakta. On jen našel odvahu si ta fakta nechat dojít až do vědomí, použít kritické myšlení a vyvodit z nich třeba nějaké závěry.

Vy si jeho názory vysvětlujete tím, že čte Větvička weby, které takové názory šíří. No já bych neřekl. Na mě Větvička působí jako člověk, který čte všechny weby, všechny názorové skupiny a pak to kriticky posuzuje a dělá si názor.

Možná by to prospělo i vám, protože se mi jeví, že jste to spíš vy, kdo se vystavuje jednostranným informacím a je k nim nekritický. Zkuste číst jak ofiko mainstream weby a i ty, co se jim říká dezinformační. Pak porovnejte hloubku a důslednost jejich analýz například stejné situace a teprve potom si dělejte názor nezatížený nějakým apriori upřednostněním informacím podle zdroje. Tohle je podle mě jediný způsob, jak se dobrat něčemu, co se bude blížit pravdě.

2 0
možnosti

Ono když je člověk někde chvíli, tak ty problémy nevidí. Tím nechci popírat ekonomicke statistiky, které jasně říkají ze třeba Polsko teď roste rychleji než ČR. Ale onen tolik dramaticky nádech, který by bloger asi chtěl, to z podstaty nemá.

A jinak ano, 17 listopadu je všude plno, až se bojím otevřít si konzervu, aby nezačala skandovat něco o svobodě. Stejně jako je všude plno Vánoc, Halloweenu, nebo tak. No a co, narozdil od sedmého listopadu blahe paměti, už to není povinné.

1 0
možnosti

Je to zhruba tak povinné jako to bylo za toho bolševika. Prostě je to v TV 24/7, děti se o tom učí, je to prostě všude. Jistě že doma nemusíte otevírat 17. listopadu šampaňské. Ale to jste nemusel ani při výročí VŘSR.

1 0
možnosti

A co má člověk chudák pít, když mu v hospodách vnucujou "Sametový ležák" s patřičnou průpovídkou, jak ho uvařili "sládci se studenty" a třeba pivovar Franknštejn z Krlípy servilně ozdobil lahev své jedenáctky etiketou s Havlem:-/

4 0
možnosti
Foto

Mě komančové donutili jít na 1. MÁJE jen jednou jedenkrát - na vojně. Nikdy před tím, ani potom, jsem v žádném průvodu nešel.

0 0
možnosti
Foto

Všichni se dnes diví, jak to, že komunisté šli od válu tak snadno, když všichni čekali, že se budou zuřivě bránit. Zdá se, že se občani dobývali do dveří, které byly již hodně otevřené, obránci utekli. Nelze však samozřejmě tvrdit, že bez tohoto závěrečného dějství by pevnost byla dobyta.

A propos, kde vlastně sídlil ÚV KSČ? A co tam je dnes?

1 0
možnosti
Foto

P20e71t66r 84H40a94n27n87i15g

18. 11. 2019 19:49

Ministerstvo dopravy

2 0
možnosti

...... mi ten happening v Práglu nějak unikl,- včera sem s borcama zboural sviňu přesně podle norem EU,- dneska sa zrobilo sádlo podle BIO receptů a škvarky sem vymaloval bez potravinářský tresti a éček do zlatova !,- ...... sa stydím za všecky, co sa dneska se mnou přežrali prdelačky,- Greta by nás za tu plynatost postavila ke zdi !

....... a už sme to vážně všecko oslavili nebo na vánoce znova vyjdeme do V?!,-

15 0
možnosti

Úžasná legrace. Mimochodem, víte o tom, že domácí zabijačky nejsou upravovány žádnou normou EU, ale českým veterinárním zákonem, který platí asi padesát let a po vstupu do EU se nijak neměnil?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS