Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ví to asi každý.. Vzdělání se nezískává na univerzitě, ale v životě. Tento pán má před ostatními náskok a proto jsem vděčný za jeho přízeň. Buď zdráv Laďo

1 0
možnosti

Jo jo... Vysoká škola života a v profilu vlaječka. To je hodně populární.

0 0
možnosti
Foto

Byl jsem několikrát v Užhorodu, Lvovu či Oděse, takže mohu s tebou, Ládíku, jen a jen souhlasit s tvým shrnutým mottem, že život na Ukrajině je tvrdý, ale originální. V tom je velká pravda . . . ;-);-)

1 0
možnosti

Fajne synku i to, že ses zase ozval. Bo tu to je v poslední dobu přegotovane, přebrexitovane, přegretovane a přezemanovane. Kurńa, jak rad si člověk počte cosik jiného.R^

2 0
možnosti
Foto

Dobry, jako vzdy Ladiku. Zdravim te z Filipin.;-D

1 0
možnosti

P55a36v84e49l 38J47á67š78e35k

21. 10. 2019 19:08

A co Dombas a Luhansk?

0 0
možnosti
Foto

Byls tam? Napiš a nestyď se.

2 0
možnosti
Foto

tento druh turistiky o lidech, jídle a pivu je mi blízký a sám ho občas absolvuju:-)

3 0
možnosti
Foto

Já vím, Bohumile... já vím... R^

0 0
možnosti

No tak tady už šla úroveň trošku dolů - na fotku starého chlapa se dvěma opičíma maškarama asi opravdu není zvědavý nikdo mimo okruh skalních fans. Stejně tak jako na kýčovité fotky se žrádlem a pivem kdesi v hospodě, které lze pořídit jak na Ukrajině, tak třeba v kterékoli Šatlavě v Ostravě, na tom opravdu není nic zvláštního. Stejně tak jako vyprávění o bodrých sládcích a jejich srdceryvném přidávání přírodních produktů do piva (jako by tomu snad bylo v nějakém malém pivovaru kdekoli jinde o hodně jinak).

Ovšem - i na Ukrajinu dorazila bez diskuze pozitivní západní pivní renesance, a proto tam nepochybně pod vlivem západních trendů vznikají pivovary a pivní bary, v nichž se podávají populární pivní styly, které se ujaly na Západě. Rozhodně je to zpestření návštěvy ukrajinských měst. Nutno podotknout, že kvalita je v lepším případě průměrná a člověku i s dávkou tolerance a shovívavosti k ekonomicky zaostalejší zemi chutnají místní piva poněkud divně. Restaurace bývají krásné a dobře se v nich vaří, o tom žádná, ale pivo, často za vyšší české ceny, ocení spíše dobrodružnější povahy. Mám tím na mysli samozřejmě minipivovarskou produkci, pokud člověk sáhne pro lahváče v nějakém obchodě, musí se už opravdu obrnit velkou dávkou tolerance.

1 5
možnosti
Foto

Viš, Honzo, na tvuj zkaženy život neni nikdo zvědavy. Že chodiš na Ukrajině do blbych hospod, to fakt neni naš problem.

6 1
možnosti

Kolik jste musel na tento zážitkový výlet dát z vlastní kapsy?

Domnívám se, že podobný průzkum s vámi neotřesitelnými závěry, získané v rámci určité ideologie, jste mohl levněji získat tam u vás doma.

Pokud to nebylo z vaší kapsy, tak....

2 3
možnosti

J43a88k96u20b 38H16o74z14a

21. 10. 2019 11:55

Nepřemudroval jste to dneska trošku? ;-)

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS