Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K57a44r57e40l 89R71y35b67á35k

29. 9. 2019 16:57

jako vždycky Ladiku perfektní. a mrazivě pravdyvýR^

4 0
možnosti

Vzpomínám jak se po Plyšáku naříkalo, že humor nejde dělat, páč zmizel ten protivník z kterého by si lid mohl dělat šprťouchlata. Teď jde humor dělat líp než kdy jindy. Jen nevím jestli se z toho radovat nebo ne... ;)

6 0
možnosti

Ladislav Větvička ve svém blogu: >>Jenže pak v 17. stoleti kdosik vynalezl noviny, v 18. stoleti tisk vyrazně zlevnil a naraz se našlo plno ***(1), keři začali psat a publikovat ty svoje ***(2).<<

Ano. A dalším "zlomovým bodem" bylo, když si každý ***(1) může založit vlastní blog.

(A co mě tedy opravdu dostalo - systém mi nedovolil tento příspěvek v jeho původním znění vložit jen proto, že jsem doslova citoval větu z páně Větvičkova blogu. Takže bloger ta "zakázaná" slova ve svém blogu použít může - a diskutér ten jeho přisprostlý text ani nemůže citovat... Opravdu velmi zvláštní...

0 0
možnosti

J65a71k87u44b 45H40o84z35a

9. 9. 2019 8:12

Jedna technická Ladik: pornoherci se dneska musej udržovat. Je to těžká robota, takže žádný vyzábliny. Tak bacha na fakenews.;-)

2 0
možnosti

Tesat do kamene.Předchozí můj komentář nepovolen a smazán.Ladi až pojedeš do Ruska si v Moskvě můj host!!!!!! Mail máš .:-)

6 0
možnosti

A vědkyně musí být před nebo po tom klimakteriu?

3 0
možnosti
Foto

Vjetkyňa po klimakteryzaci je marna...

5 0
možnosti
Foto

... no, tak zatím to vypadá, že jediní kdo hledají a také nalézají nepřítele, myslím tím v řadách lidí, jsou ti, kdo mluví o "gretenysmu", nebo jak vidno vždy v diskuzi pod podobnými výplody "zdravých mozků" - nemusím aktivisty, žádné, ale tohle je snůška zavádějících žvástů, které jen plodí nenávist ... a ta je pak tím, co plodí a ospravedlňuje násilí - to je to "jak to zrobit, aby se lidi mohli radostně vraždit - ve vašem případě dokonce s úsměvem:-/RvRv

2 20
možnosti
Foto

... ups - doplnit, vypadlo mi - jak vidno v diskuzích "ksicht satana Sorose, jindy třeba Kalouska, nebo Merkelové" a podobně :-/

0 11
možnosti

Ano, .....bohuzel toto je dnesni realita a desiva pravda. Staci treba jen kazdy den sledovat, ceho jsou schopni tkzv. Demokrate a je podporujici media v USA. Jestli nekdy jeste dostanou politickou moc do svych silenych pracek, tak to bude jinaci rock'n'roll nez dnes. Ten ksicht onoho novodobeho Satana Sorose je vic nez vymluvny. Vam samozrejme karma na 200%.

20 1
možnosti
Foto

Počúval som v rádiu rozhovor s historikom a na margo poznámky moderátora o "holubičom národe" Slovanov, historik skonštatoval: "Slovania vstúpili do histórie nezvykle krutým spôsobom". Mal na mysli útoky na Byzanciu a záznamy o nich.

U Českej kotliny sa traduje, že sem prišli Slovania a mierumilovne ju zabrali. Naproti tomu sa čoraz viac prediera do popredia, že to bola dobre naplánovaná vojenská invázia. Čo tak akosi dáva logiku, keďže sa jednalo o územie germánskych kmeňov, zhodou okolností v období mocenského vákua. Lenže to zrejme skončilo, keďže podľa testov DNA to vyzerá tak, že Přemyslovci neboli Slovania, ale "Nemci".

Čo sa týka pôvodu kmeňov, ktorí osídľovali Českú kotlinu a tých, ktorí viedli podľa kroník v podstate genocídnu vojnu na Balkáne, boli to v podstate tí istí ľudia z rovnakého zdroja. Niekde severovýchodne od Karpát, čiže pomenovateľní sú Bieli Chorváti... podľa testov DNA som asi ich potomkom ako západný Rusín... potomok tých, ktorí buď nemali "gule" vyraziť niekam, alebo potomok tých, ktorí mali "gule" vyštvať tých slabších... :-)

2 0
možnosti
Foto

Čo sa týka možno pointy článku, tak jeden historik na otázku, či sa môže vrátiť diktatúra v štýle nacizmu, alebo komunizmu, odvetil skepticky, ale zároveň varoval pred diktatúrou v mene niečoho iného... napr. humanizmu. Keď si to tak spočítate, tak k dnešnému dňu zahynulo v Stredozemnom mori viac ľudí, ako v občianskej vojne v Lýbii, počet ľudí, ktorí zahynuli v afrických púšťach cestou k nemu môže byť porovateľný, samotní ľudskoprávni aktivisti poukazujú na zotročovanie migrantov ešte v Afrike atď.

Povedal by som, že ak by Európa v Afrike silou obnovila koloniálnu správu, malo by to čo sa týka počtu obetí, menšie následky. Lenže kolónie boli zrušené aj kvôli tomu, že sa nevyplatilo ich vydržiavať...

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS