Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nó dobrá, tak uznávám, moc to jako vtip nevyznělo :-) Jaký je postup objednání, nechci přijít o ty nepublikované kapitoly

0 0
možnosti

Předpokládám, že to vyjádření “všecky díly vhodné pro formát blogu” zase znamená stejnej židovskej podvod jak minule. Tzn že existujou i další díly, které jsou jenom v knize prodávané za nekřesťanské prachy! Tu knihu si koupím a obrátím se na příslušný úřad. Podle mě máme právo, aby bloger všecko dával na blogu zadarmo, když už je jednou bloger sakra. Stejnak na tom blogu jenom rejžujete!! Hanba!

0 2
možnosti

Nádhera jako vždy, ale kurňa, jaké šlapky?

Trenér nás vždycky učil, že na konci nohy máme CHODIDLO, na na kole šlapeme do PEDÁLŮ, na a pokud někdo potřebuje ŠLAPKY, tak si má zajet do Práglu do Perlové ulice!

;-D

1 0
možnosti
Foto

...uznavam, že pravy pojem "šlapka" patři čemusik jinemu :-)

1 0
možnosti
Foto

O místních "asfaltkách" vím své, neboť jsem do Rachova přes Berehovo jel autobusem několikrát. A nebo podklad na aut. nádr. v Tačivu . . . A to byl bus poměrně luxusní, poschoďový, odpružený . . . Ale místní silnice byly na cestování i tak znát. Naposledy jsem si - kromě skvělých mimo jiné gastronomických zážitků přivezl i hemoroidy . . . Skutečně ti Ládíku musím dát za pravdu jak to tam popisuješ. Z Mukačeva do Rachova cca 200 km, jízdní doba cca 6 hodin . . . to se musí opravdu zažít . . . ;-D;-)

2 0
možnosti

dobrý,doufám, že bude nějaké pokračování !!

6 0
možnosti
Foto

...no tak to každopadně :-) Cely červen a červenec.

4 0
možnosti

:-)......Laďo, výborné, pobavil jsem se! Mám kamaráda, který Zakarpatskou Rus asi před 22 roky procestoval, sám na kole, dokázal o tom v hospodě vykládat celý večer. Všichni jsme se bavili.

Raději jednou prožít, než stokrát vidět! R^R^R^

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS