Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a88n 12Z61í21m93a

26. 2. 2019 9:35

Zdravím Laďo. Já myslím že Facebook by se měl zrušit a nejen ten. Zejména přes ty hnoje co jsou tam o mně

Láďo až budeš mít chvilku, mrkni do redakční pošty.

0 0
možnosti

Můj mluvčí. :-)R^

Mimochodem byl tento blog očividně pěkně uklizen, podle počtu čtenářů a diskutérů.

0 0
možnosti

No, pomalu jsem to ani neumel precist. Nebylo to psane Vetvickovsky:))

0 0
možnosti

To už vypadá na paranoiu.:-)

0 3
možnosti

J87i76ř74í 79H98o12r95á94k

22. 2. 2019 19:49

Ladik má, bohužel, pravdu, postupně, pomalu, tam jeden zákaz, tam drobné omezení, tam rušení hotovosti. My, kteří si pamatujeme komanče, tak jsme na to citliví a vidíme to, ale mladí už to nezažili. Kupříkladu česká televize, to je televize konce 80.tých let. Jeden nejlepší jednotný názor, pořád jedni komentátoři, vždy bylo, co píše rudé právo, teď je to, co píše Respekt. Pohled na to, co přijde z Eurasajuzu, je stejný, jako kdysi na pokyny a nařízení ze SSSR. O tom se nediskutuje, nekritizuje, to se plní. Prostě postupy pořád stejné, jiní lidé, ale postupy stejné.

8 0
možnosti

Podle toho, co pan Větvička říká, by už tento článek měl být dávno smazaný.

Uvidíme...

2 1
možnosti

A smím-li se zeptat: Váš dnešní kontrablog je v Hydeparku proč? Že by to zde s tou svobodou nebylo až tak slavné? 8-o

0 0
možnosti

To jste mě tedy dostal. Přesně toto vnímám také. Postupné osekávání svobody zdánlivě bezvýznamnými detaily. Stačí přece jen podřídit se nějakému byrokratickému nesmyslu a je klid.

Ale my, co jsme prožili dětství v normalizaci to vnímáme jinak. Tehdy šlo také o "maličkosti" - stačilo podepsat souhlas se vstupem vojsk, zajít do prvomájového průvodu, být v Pionýru, nepoužívat mozek při hodinách marxismu-leninismu apod. Ale jak říká staré přísloví "Stokrát nic umořilo osla". Kolit takových "nic" máme na hřbetě nyní my?

8 0
možnosti

Ono je to sice srovnatelné, s tou normalizací, ale jen omezeně: za normalizace věděli všichni, že za oponou je jiný svět. Ti, které Laďa dost pěkně popsal, dnes ovládají celý první i značné části bývalého druhého světa - a zbytek jako Čína, muslimstány a Afrika ani zadní dvorek USA nikoho nezajímají, že ano. A v Rusku na Putina neútočí nikdo jiný. - Takže dnes nemá průměrně historicky, politicky a filosoficky uvědomělý člověk kam orientovat svůj zrak, na rozdíl od té normalizace. Za normalizace se podepisovalo, protože muselo, z donucení, a čekalo se, až to přestane. To dnes pro většinu obyvatel Evropy neplatí. Ani v ČR žádná sláva, že ano.

1 0
možnosti

Díky, souhlasím (a děsí mě to).

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS