Diskuse

Deset roku na blogu, deset knižek a desata je Helmut

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Je opravdu úsměvné, jak se pan "Větvička" na jednu stranu dojímá nad blogery, kteří doplatili na bruselskou normalizaci a byli vypuzeni (i) z tohoto virtuálního prostoru, a jedním dechem si libuje nad jeho existencí.

Ze vzájemné symbiózy předního EU-hatera a Babišova hlasitého kritika na jedné straně a Babišova EU-filního mainstreamového webu na straně druhé usuzuji, že buď to s tou cenzurou a likvidací nepohodlných vlastenců na těchto stránkách nebude tak hrozné, nebo páně "Větvičkovy" anti-EU filipiky nejsou až tak zásadní, aby byl jejich autor taktéž eliminován.

Případně se také nabízí varianta, že ruka ruku myje, košile je bližší než sako a tudíž vítězí v případě iDNES počet kliknutí ve vztahu k ceně reklamy (a ukrutná cenzura, která již zhubila mnohé je k panu "Větvičkovi" vzácně benevolentní) a v případě autora že je potěšení z popularity a nesčetných ocenění silnější, než touha dát Babišovým pohůnkům za vyučenou a odlifrovat své dílo k Břeťovi, nebo na podobný vlastenecky nekorektní web.

1 4
možnosti
PB

..... tak k temu "desateru" upřímně gratuluju !,- jen piš dááál, synkuR^!

2 0
možnosti
PH

Pesimista by řekl, že deset knížek je až dost, optimista v tom vidí slibný začátek.

1 0
možnosti
DV

D21a19v71i12d 22V77l29k

3. 5. 2018 15:18

Tak to gratuluju. Deset knížek to už je skoro jedna celá police v knihovně.

1 0
možnosti
Foto

Gratuluji Vám ke kulatému výročí. R^ Přeji Vám nadále dostatek inspirace, vytrvalost Vaše nápady sepsat a mnoho publikačních úspěchů v budoucnosti.

3 0
možnosti