Diskuse

Kupani v hadrach a bližici se volby...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svatá pravda , tesat do kamene !

Pro ně, členy nejrůznějších neziskovek, mimochodem podle amerických i ruských zákonů s označením „zahraniční agenti“, je to jen další příležitost, jak rozsévat nenávist v zemi, která je jednotná, tolerantní a mírumilovná. Moc dobře víme, že ten multikulturní průser v západní Evropě začal právě takovýmito „drobnostmi“.

Platí tady staré latinské – „Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi.“ Tedy „žiješ -li v Římě, chovej se jako Říman, až budeš žít jinde, chovej se tak, jak se chovají tam“.

Zdroj:http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=616508

0 0
možnosti

V mnohem s vami souhlasim, ale proc porad resite ty homosexualy, Ladiku? Dneska bojujeme za dulezitejsi veci.

0 1
možnosti
Foto

Ono je toho víc tak to taky rozdělím.

Burkiny. Já jsem ještě žádné neviděl a nevím z jakého jsou materiálu a jestli to jsou opravdu "plavky" nebo jen hadry, které nosí všude. Pokud ale nerozlišujeme jaké plavky máme nosit my, proč bychom měli rozlišovat jaké plavky má nosit kdokoliv jiný? Každopádně platí, že rozhoduje majitel a pokud majitelem je veřejná instituce, pak by měl zachovávat nějaký jasný princip a ne se rozhodovat podle toho, které náboženství bude zrovna jak vnímat.

Neziskovky. Obecní zdroje jsou stejné veřejné zdroje jako ty ze státního rozpočtu a jsou tedy úplně stejný tunel.

Prague Pride. Každý ať si pochoduje a demonstruje za co chce, nebo ať si pořádá jaký chce karneval, pokud přitom nevyvolává konflikty s zbývající společností. Nevadí mi májové veselice komoušů, proč by mi měla vadit tato veselice homosexuálů. Čunek je podle mně kovaný bolševik, který si získal popularitu díky cikánům, jinak se od zbytku lidovců nijak neliší.Veřejná podpora jakékoliv části společnosti na úkor té zbývající je samozřejmě blbost. To se týká i podpory tradičních rodin.

Kubera. Tvůj už druhý "první chlap", kterého by ses nestyděl volit. ;-)

Jinak se zbytkem souhlas.

2 3
možnosti

Že je Čunek kovaný bolševik? lepší vtip už jsem dlouho neslyšel. Čunek jako vsetínský starosta zatím jako jediný v tomto městě cikánský problém vyřešil. Že to byl správný krok deklarovaly další volby jak na Vsetíně tak v kraji. Váš poslední odstavec jsou klasické populisitcké žvásty politiků, kteří sami neudělají nic jen žvaní a kritizují.

0 0
možnosti

Vážený pane, jak to děláte, že Vám máte (skoro) pořád pravdu?

1 1
možnosti

J58a68n 97B47í47l80ý

6. 8. 2017 13:48

já někdy nevím, co myslíte vážně a kdy si děláte srandu. multikulturní agenti podporují nekrofilii? to byla nadsázka nebo se to opravdu děje? kde, kdy, jak?

0 0
možnosti

Dlouhodobě píši o nejhorší vládě, kterou jsme kdy měli, tedy po 89., na rozdíl od některých, kteří si myslí, že je nejlepší. Kde se ty diametrální rozpory berou? Je to v pohledu na vývoj společnosti, svobodu a demokracii. Ti, kterým slovo svoboda a to ve všech směrech, nic neříká, ti kterým nevadí, že strany svým voličům lžou v předvolebních slibech, ti kterým nevadí, že ztrácíme suverenitu a jsme vydíráni zastavením dotací a naší politikové svěsí ocas, jelikož by to ublížilo mnohem víc jim než občanům. Ti hlásají něco o nejlepší vládě. Přitom se restrikce a regulace a drakonické pokuty, které tato vláda zavedla nedají ani bez zdlouhavého studia přijatých zákonů vyjmenovat. Jsou jich stovky a objímají veškeré dění ve společnosti. Nemám obavu použít slova, že naše společnost se fašizuje. Proč se strany schovávají za nějaká slova, jako socialistická, demokratická, lidová a proč rovnou nenapíší přímo do svých názvů fašistická? Lidé, kteří politiku sledují až před volbami, by alespoň věděli koho volí.

9 0
možnosti

Dneska slabší - moc témat, více na.sranosti, méně nadhledu.

Ještě ke koupání v hadrách - Je to stejné jako s kouřením v hospodách. Mělo by být na provozovateli koupaliště, jaká si stanoví pravidla. Někde se holt poleze do vody v pytli, někde v plavkách podle pravidel mezinárodní plavecké federace, a někde s holou řití. Každý si může vybrat, s kým se chce cachtat v chlorované vodě a jinam nelézt.

2 0
možnosti

Docela tvrdý, ale dobrý. R^

6 2
možnosti

.... Je vidět, že atmosfera houstne. Takovýhle článek šoupne místní hlídač mravopočestnosti místo na titulku někam mezi soukromé ;-O;-O?? A na titulku Maruškinovou ??? Laďo NEDEJ SE R^!!Karma.

10 2
možnosti
Foto

Ne, mezi soukrome sem to dal sam, text vyšel napoprve na jinem medyju, takže nemože byt na moji oficialni strance na iDnes.

0 0
možnosti

Dnešní nebojácný rozhovor mne přiměl k následujícímu zásadnímu prohlášení.

Pochopil jsem, že se podílím na tunelování peněz "pana Větvičky". Bez obav mne označte za cizího agenta, neboť dostávám peníze z veřejných zdrojů a jediným viditelným výsledkem mé práce je parazitování na společnosti a vnášení nenávisti do českého prostoru.

Nešetřete mne a právem mne odsuzujte. Nepřiznává se mi to lehce, ale musí to ven - jsem členem Českého zahrádkářského svazu...

3 1
možnosti