Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Byla obrovská chyba, že když probíhala "rekonqista" na Balkáně a vyhnali Turky (muslimy) z území současného Rumunska a Bulharska se začali mezi sebou prát Srbové, Bulhaři Černohorci a Řekové hádat o územní zisky místo toho, aby muslimy zahnali za Bospor a odsunuli z Evropy. Začátkem 20.století to navíc pohnojily evropské státy vytvořením Albánie

1 0
možnosti
Foto

Ano, i tak se dá číst historie a přítomnost. Každý z nás lidí, se narodí se základními životními funkcemi. Vše ostatní se musíme naučit. To co se naučíme my, považujeme za nejsprávnější pro všechny ostatní. Ale ti si to myslí taky. Nějaký velitel se vždy najde. Ať náboženský nebo nacionální. A cyklický průser je na světě.

1 0
možnosti

"Jsme Češi! Nikdy se nevzdáme, slyšíte? Nikdy!"

Děkuji, Ladiku. To mi stačí k tomu, abych pro Tebe vždycky hlasoval jako pro blogera roku! Slyšíš? Vždycky!

5 0
možnosti

Skvěle napsáno, jen ti sudetští Němci mi v tom nehrají. Záměna příčiny a následku.

0 0
možnosti

Já to říkám pořád - pro vrcholový výkon je zapotřebí adekvátních podmínek. Tady (na iDNES) se autor ještě krotí, ale teprve na PL dokáže pořádně roztáhnout křídla.

6 0
možnosti

bravo! lidovci (jako správní křesťané) jsou nesmiřitelní a udělají vše proto, aby zničili: komunisty a jiné nevěřící, kteří nejsou momentálně spojenci, každého, kdo je ochoten s nimi žít v míru, pokud neškodí, kohokoli, kdo s lidovci nesouhlasí. oni nám to dobro vnutí i násilím. někdo by jim měl připomenout, že Němci jsou hlavně luteráni, to by mohlo možná pomoci, kdyby se to řeklo dost nahlas ;-)

2 0
možnosti

Nejlepší blog, co jsem tu kdy četl! R^

14 1
možnosti
Foto

Jasně , věcné, výstižně, PRAVDIVÉ! Takto by měli k národu promlouvat politici. Škoda, že do vládnutí se v poslední době ženou téměř sami psychopaté myslící jen na svůj, momentální prospěch, na úkor dlouhodobému prospěchu těch co si je zvolili v té přiblblé zastupitelské demokracií.

17 0
možnosti

Malá technická: Konstantinopol (Cařihrad) dobyli turci už v roce 1453.;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS