Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přepočet medailí na počet obyvatel je blbost, velké státy tam nemají násobně víc sportovců, třeba USA nemají na Olympiádě 30x víc sportovců než my :)

0 6
možnosti

J59a63n 82S34v64o40b75o49d89a

24. 2. 2014 22:38

...rozhodně to je politicky nekorektní. Jak k tomu přijdou malé národy? Měli by je pozitivně diskriminovat. :-P

5 0
možnosti

Neni tam chybka? Bo třeba Švedi enem v hokeji vyhrali 30 střibrnych.

0 0
možnosti

Ještě je dobré si připomenout, že jsem je získali ve třech disciplínách. Navíc zářil Ondřej Bank ve sjezdovém lyžování a nikdy nevíte, co vypadne z našich hokejistů.

0 0
možnosti

Olympijské hry byly pěkné.

Já to vidím tak, že Rusové mají být bna co hrdi. Budu volně parafrázovat komentář včerejší ČT při ukončení ZOH.

"Hry proběhly organizačně skvěle. Vše bylo výborně zabezpečeno po technické stránce a organizátorům se nedá nci vytknout. Snad nejlepší na hrách byla snaha, ochota a vstřícnost. Úsměvy a dobrá nálada ze starny pomocníků."

Můžeme v sobě dál pěstovat obraz Ruska jako bolševika, já to ale dělat nebudu. Já vidím daleko větší zlo v Bruseli, kde je bolševiků plný hnojník. Co se týká financí, tak EU rozdrbe ročně 1000x více našich peněz, než Rusové na olympiádu.

Rusko a Čína mají svobodnější ekonomické poměry než EU. Všichni mají svobodnější ekonomické poměry než EU. Takže se antirusáci jděte vycpat. Nedokážete se přenést přes svojí malost, nízkost a ubohost.

15 2
možnosti

J79a37n 38Č37e76k91a81l

24. 2. 2014 14:27

Přepočet je celkem vypovídající, ale s tou škodolibostí vůči Rusům - já ji cítím také. 

Rusové jsou (čest výjimkám) nafoukaní, až jim ta rádoby-imperiální pýcha leze ušima, tak se nesmí divit, že tím budí averzi. A to nemluvím o historické averzi, kterou vůči nim může cítit snad každý národ v okruhu 1000 km od jejich hranic. Přidejte k tomu osobu Putina, a máte takový koktejl, že se divím, že ta averze tak minimální...

2 1
možnosti

Představte si, že v takové Jižní Americe by napsali přesně to samé, jenom by uvedli jinou velmoc.

1 1
možnosti
Foto

Slava vitezum! A kdyz jim z toho kapne nejaky prijem za doporucovani znacky trenyrek nebo hranolku, at to uzijou, protoze statnich dotaci nebude pro jejich disciplinu nikdy dost. Tabulka je vystizna a presvedciva - pripomina drobet data o americkem profesionalnim boxu, kde lehkou a stredni vahu casto dominuji obcane Mexika. Jestli boxuji kvuli narodni hrdosti nebo protoze jim domaci barrio nema co nabidnout - typuji jak kdy :-)

3 0
možnosti

Překvapilo mě jak si dobře vede Lukašenko, možná za něj jezdí jiní "Sověti".

0 0
možnosti

J48a18n 98H74l42e97d43í94k

24. 2. 2014 11:41

ten přepočet na množství obyvatelů fakt sedí,- mě pouze vadilo úplné ztlumení zvuku z prostředí přenosu a velké manko ze záběrů do obecenstva, čili precizní izolace. Že nedošlo k muslímskému narušení,- můžeme asi poděkovat nasazené brigádě vojska a policie. To též v záběrech nikdy nebylo. Rusko jen ukázalo, že na přepych opravdu má !!!

8 0
možnosti

"Rusko jen ukázalo, že na přepych opravdu má !!!" Nesvobodne rezimy vzdy na prepych, pokud jde o to ukazat se, maji.... Ono Rusko ma i na to zborit domy kohokoliv, kdyz jim to prekazi v tom, aby ukazalo prepych, pripadne jim je stavebnimu zasahy v okoli, kde se stavi to, co ma ukazat, ze na to ma, tak jim ty pribytky naprosto stavebne znicit a nikdo ani nemekne... Kazdopadne zaplat pan buh za to, ze se teroriste nedostali k slovu...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS