Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte můj obdiv, že jste se zvedl a odjel do centra dění. Ještě větší obdiv, že jste veřejně popsal to co jste viděl.

1 0
možnosti
Foto

Souhlas. Nicméně se domnívám, že je tu ve hře jiná velmoc. Rusko si ověřilo možnosti v Gruzii. Vůbec bych se nedivil, kdyby za tím byla KGB a cílem bylo získání Krymu. USA či Rusko, KGB či CIA - rozdíly tu jsou, ale v základu je to stejné.

0 0
možnosti

Ty jseš pomatenec Větvičko. Opravdu může Brusel za rozpad Československa?

1 0
možnosti
Foto

Nevim, jestli jsem pomatenec, ale vim, že nerozumiš psanemu textu. Je tam napsano toto: "Lidi z brusele potřebuju v EuroSajuzu silnu Ukrajinu asi tak, jak potřebovali silne Československo."

1 0
možnosti

Me spis udivuje fakt ze pisete stejne jako ofiko media jen z druhe strany. Zajimalo by me jak jste poznal kde je pravda, ja osobne to teda nevim. Mam dve zname z UK a kupodivu jedna je proti demonstrantum jedna s a nadavaj si do ... ja proste nevim kdo je ten spatnej protoze obe strany maj videa kde ukazujou brutalitu svych nepratel, jedna strana rika my jsme demokraticky zvoleni druha, ze zneuzili sve moci. Je to cele smutne ale vim jen to ze kdokoliv z CR tezko najde kde lezi pravda a kdo je v pravu - jestli nekdo... Jako malej sem nechapal jak mohli v 89 se nechat studenti rezat, az dneska vim co to muselo bejt za odvahu pohanenou pravdou.

0 0
možnosti
Foto

Nechápu, že dnes je ještě někdo, kdo nevidí, co se děje... A nemyslím jen UA.

Článek je napsaný dobře a pravdivě.

3 2
možnosti

J76a60n 37N98e28d55v78ě82d

20. 2. 2014 13:52

Ty woe, nauč se psát česky, tahle směs polštiny, argotu a moravštiny je hrozná. Navíc píšeš fakt obludnosti o "Unyjy". Ukrajincům opravdu přeju členství v EU, pro, stejně jako pro nás, jiná možnost není. když odmyslíme Putinův záměr na Euroasijskou unii postsovětských diktátorů a tyranů...

2 5
možnosti
Foto

Jenže Ukrajincum nikdy nikdo členstvi v Unyji nenabidnul. Nabidnut byl podpis asociačni dohody. Tu maji Turci podepsanu už 4O let.

0 0
možnosti
Foto

Ukrajiny jsou dnes v podstatě dvě a nedává smysl je držet pohromadě. Nemůže to skončit než rozdělením nebo válkou. Mě přijde ta první možnost jediná rozumná.

4 0
možnosti

Dnes to bylo, pane Vetvicka, smutne cteni.

3 0
možnosti
Foto

Jsme o tom stejně jednostranně informováni jak za časů komunistů.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS