Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

blb

11. 4. 2012 14:02
Chrámy

Mocní na celém světě a za všech režimů stavěli a stavějí chrámy, které zasvěcovali svým bohům. A dnešní vládce je to bůh konzumu...! Jo a petici za zachování Bazalů jsem taky podepsal.

0 0
možnosti

Pietrolini

11. 4. 2012 11:40
Nová Krabicina

RvRv

0 0
možnosti

CallMeIzmael

25. 3. 2012 17:13
nová fukušima v ostravě to už je opravdu moc

stejně jako většina Ostraváků jsem sice stále hrdý na to, že jsem z Ostravy, ale stašně mě sere co z mého milovaného města dělají různí pohlaváři a penězochtiví politici, kteří tahají za nitky a schvalují neustále další a další nesmysly místo toho, aby konečně něco udělali pro město a lidi v něm žijící. Dlouho jsem si říkal, že by mohli na tom poli před zříceninou u Frýdlantských mostů mohli něco pěkného postavit a co tam nakonec vznikne? Nová Fukušima ! Naprosto zbytečná krabicová stavba plná zasraných obchoďáků. Máme jich tady málo? Vždyť 2 tramvajové zastávky od Fukušimy máme Carrefour s těmi stejnými obchody, dále Shoping Park v Zábřehu a plno dalších (menších)...dneska nikdo nemá problémy s tím, že by to měl daleko do obchodu, tak proč právě Nová Fukušima? -Otřesnej hnus, ze kterého se mi dělá špatně, když kolem projíždím...Dle mého názoru, tam vznikla tato stavba jen proto, že někomu šla do kapsy hodně tučná provize za souhlas k tomuto projektu nic víc v tom není...

1 0
možnosti

Ježikača

24. 3. 2012 23:12
dost hnus.

a moc se mi líbí, jak primátor íká, že jsou rádi za rozporuplné emoce, protože pouze kladné ohlasy jsou divné? prima. takže až udělám něco jiného, než se po mně chce, řeknu, že jsem chtěla demonstrovat proměnlivost v názoru na věc. gut.

0 0
možnosti

socbubák

22. 3. 2012 0:53
to je fakt votřes

Teď jsem viděl na čt24 tu Novou Karolínu, i zevnitř, prý připraveno k otevření. To je prachsprostá obyčejná nákupní krabice, jaké se staví v nákupních zónách kolem Prahy, to je fakt zločin. Na tak libovym místě postavit tohle...japonskej starosta města by za tohle musel spáchat seppuku.

2 0
možnosti

cvlad

16. 3. 2012 18:44
Hezký.

R^

0 0
možnosti

socbubák

15. 3. 2012 19:13
.

Kdyby Karel IV.znal dnešní moderní postupy ve stavebnictví a nechybělo mu ekologické a ekonomické myšlení, jistě by Pražský hrad vypadal podobně jako to hezké moderní centrum obchodu. Bohužel tehdy stavitelé příliš obtěžovali krásou, svým vrozeným a rozvíjeným vkusem, nesmyslným smyslem pro detail a harmonickým umístěním staveb v prostoru. Utráceli za věžičky, sokly, vikýře, arkády, zábradlíčka a trapné vodotrysky...To už je naštěstí pryč. Není nad dobře zateplenou krychli. Tak upřímnou....soustrast.

1 0
možnosti

EddieCz

15. 3. 2012 15:50
Starbucks do Polska

kam ten svet speje .....

0 0
možnosti

R. Hrabovský

14. 3. 2012 8:40
Jéžišikriste....

Hamburger od Vyhlidala.... Nevěřil bych, že si na toto eště někdo vzpomene...R^;-)

V Porubě na vozovně, nebo v Marijankach na naměsti, dokud tam eště nestalo zatiši s Teskem... Po odpoledni aj dva...

0 0
možnosti

vlado.zlinsky

14. 3. 2012 0:53
Takýto architektonický paskvil by ani Mamula nieschválil.

Pekne meno ta "Fakušima" tomu monstru ozajstne sedí.Ta stará hala za Fakušimou je krajšia ako ten moderny hnus!Je to na pogrcanie,mátě pravdu pánko Vetva.R^R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS