Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrhajek.blog.idnes.cz

3. 3. 2011 10:32
není nad kvalitní výmysl

R^

0 0
možnosti

Bo X Be

3. 3. 2011 9:07
k diskuzi

Úvaha nad jízdou zdarma v době smogové regulace, která vyjde cca na milión korun (odhad z tisku) za jeden regulovaný den. Co je problém smogu? Zdravotní problémy. Co očekávám, že mi přinese řešení? Méně smogu nebo ochranu zdraví. Co dostávám jízdou zdarma? Mám měsíčník a zdraví se mi nějak prokazatelně nezlepšuje, smogu neubývá. Naopak DPO dostává dotaci v době, kdy chystá privatizaci výrobního a opravárenského závodu. Mohly být peníze použity na výsadbu zeleně, školní zájezdy za čistým ovdzuším nebo na preventivní opatření v oblasti péče o zdraví či na čištění chodníků a ulic? Nechám k úvaze diskutujícím...:-)

0 0
možnosti

E.T. odletěl, zamáčkněte slzu.

2. 3. 2011 20:37
vtipné

:-)

0 0
možnosti

sir999

2. 3. 2011 14:26
Průzkum

Napište se prosím jako odpověď někdo z Ostravy a okolí, kdo využívá tu dopravu zdarma a nechává auto doma. Já neznám nikoho.;-€

0 0
možnosti

maryfox

2. 3. 2011 14:24
Je to tak!

Hlupáci na ostravské radnici jsou bez konkurence. ;-(

0 0
možnosti

kadyna

2. 3. 2011 12:59
a tak

to tam máte fakt srandu....

0 0
možnosti

socbubák

1. 3. 2011 19:33
to snad ne

to jako doo ? dovopravdy ? tomu nemůžu věřit...tak blbej přece nikdo neni. nebo fakt jo ?

0 0
možnosti

Větva

1. 3. 2011 20:01
...

...jo ;-(

0 0
možnosti

David Ondrejkovič

1. 3. 2011 12:40
Kontrolujte kontrolory

Díky - moc jsem se nasmál (jako obvykle u tohoto autora)

Na to, co zcela nelogicky dělají ostravští revizoři je poměrně jednoduchá odpověď:

Když se vám revizor ledabyla legitimuje (a to on vždy) - prohlédněte si jej dlouhým pohledem od hlavy k patě a potom je znovu rozvážným hlasem požádajte, aby vám znovu ukázal ten knoflík od bundy nebo čímže to po vás výhrůžně blýskal. Je totiž povinnen se vám prokázat. Zapamatujte si číslo a když ho schová, požádajte jej ještě o průkazku revizora - nezapomeňte mu přitom vytknout, že si palcem zakrývá fotografii. Když ukáže a opět to schová - požádejte jej ještě o rubovou stranu toho průkazu - tam je totiž stejné číslo jako na tom odznaku. Obě čísla porovnejte. Pokud mezitím zapomenete to číslo z odznaku, požádejte jej, aby vám ukázal rub průkazky s odznakem najednou. Potom rozvážně - kapsu od kapsy vyhledejte lístek či legitku a prokažte se platným cestovním dokladem. Takto zkontrolují maximálně tak 1-3 lidi za tu dobu, co se musí štípat lístek.

0 0
možnosti

Větva

1. 3. 2011 15:56
...

;-D...a temu se řika občanska poslušnost ;-DR^

0 0
možnosti

namestii

1. 3. 2011 8:45
Dá se zjistit kdo to nařídil?

To je mazec!!!

0 0
možnosti

myskin83

1. 3. 2011 8:40
.

logice těch, kteří určili kde smog začíná a končí se divím. Často jezdím směr Šenov celou cestu z Ostravy je za oknem řidiče cedulka smog a najednou jak zázrakem v Bartovicích u koupaliště Ještěrka řidič cedulku dá pryč a smog končí. Asi tam je nějaké pro nás normální občany neviditelná stěna, kterou vidí jen ti co určili, kde smog začíná a končí.

Přitom k firmám, které znečištují ovzduší je to jakoby koněm dohodil a na kameni docválal :-) .  Měli by si pořádně vyskoušet žít v takových podmínkách a dýchat ten "čerstvý vzduch", který nám zdokonalují různé fabriky, které zákony obcházejí jak to jde. Na ně je bič krátký, ale co občan s platem, který mám tak na nájem a jídlo ať si zaplatí.

Nevýhodu ovšem mají také lidé, kteří dojíždějí z Havířova do Ostravy za prací, pro ně nějaký smog neplatí vůbec. I když přejedou zmiňovanou zastávku u Ještěrky stejně platí plný jízdné. No jo stejně se nic nezmění, ale postěžovat si můžem :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS