Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vmt

Můj tatínek říkával.

Po dobrém obědě 20 minut lehnout, po špatném ani nevstávat. Z fotek mám pocit, že jste celý pobyt proležel. Jestli Vám nebylo lépe v Hofheimu.;-D

0/0
12.2.2011 10:05

naruzichapodnebesy

Konečně rozumím!

Že Vy chystáte nového kulinářského průvodce světem! ;-DR^

0/0
11.2.2011 16:29

Větva

...

...no dovolte! Či sem jakysik Kulinsky? ;-)

0/0
1.3.2011 23:53

falm

No a co se divíte?

Jiný kraj, jiný mrav.

Když se vám to nelíbí, tak nikam nejezděte.

Otevřete si okno a nadejchejte se čerstévo vzduchu v té vaší Osravě.

0/0
11.2.2011 12:46

fleec

Re: No a co se divíte?

..však jak bysme ale poznali, že u nás............je nejlíp!;-)

0/0
11.2.2011 12:54

hasmen

No...

Tak si říkám - není někdy lepší sedět doma na pérdeli a mít to svý jistý?;-D

0/0
11.2.2011 10:49

vladimir.t.gottwald

Ouha!

Nahlédl jsem už o polednách, ale čtení odložil až nateď. kdy jsem konečně nakrmen.

;o)))

0/0
10.2.2011 23:30

fleec

Re: Ouha!

..no nevím..jestli byvši konečně nakrmen, čtení nateď bráti...:-))

0/0
11.2.2011 12:11

Ježikača

fí ha.

to shnilé uzené maso je též moje oblíbené. jo. a ta muréna je jávská.

0/0
10.2.2011 15:35

Camino

Re: fí ha.

Taky tak....a ta paela, nam namR^

0/0
11.2.2011 18:00

Ježikača

Re: fí ha.

jo, ale to je tríchuapové jídlo. :-) po tom je potřeba dát si 20 na ucho.

0/0
12.2.2011 8:27

Sgt.Hoog

???

To asi nebude praseči,bo prasca nema take pěkne kopytka,opravte mě!Dik

0/0
10.2.2011 14:53

Sgt.Hoog

...male porce ne?

Tu sušenou praseči nohu vidim každy den ve vyloze Meditranssu v Ostravě kousek od Masarykaču.Sleduju ji od te doby co ju dovezli a viděl jsem ju zblizka,bo v robotě zme se dohadovali esi je to atrapa z uměle hmoty...za pul roku z ni moc neubylo,ale ma už tež fajnu zelenu barvu.Zitra se tam asi stavim...:-P

0/0
10.2.2011 14:50

ledvina

Fajne

Díky za velice optimistické pokoukáníR^

0/0
10.2.2011 13:12

aza_

u spousty z ětch jídel bych váhala ochutnat

ale popisky jsou jedna radost :)

0/0
10.2.2011 12:15

Fundin

hmm

bych si dal, docela mam hlad

0/0
10.2.2011 11:21

myskamiki

okurky

fajn fotky, ale jak vidim ty salatovky jako prilohu a vubec tento typ "prilohy", tak bych toho kuchare prizabil a chrstnul mu to do ksichtu

0/0
10.2.2011 11:19

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz