Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cocotus______Interruptus

13. 8. 2010 9:48
Výborné...

;-D;-DR^R^

0 0
možnosti

tma

6. 8. 2010 12:52
...

Nedá mi to a  musím vám, Laďo, napsat, že jsem dnes už  podruhé /ale vždy z jiné strany/ dostala mejlem okopírovaný doslova a do písmene tento váš text. Nevím, kdo ho pod názvem "Nostalgyja" začal šířit, ale jisté je, že se pomalu stáváte žijícím klasikem k čemuž vám srdečně blahopřeju. A taky děkuju za vaše psaní, váš nakažlivý optimismus a váš pohled na svět. Přeju ať vám to vše vydrží hóóódně dlouho :-)

0 0
možnosti

Subo

6. 8. 2010 14:23
Re: ...

Zajimave, taky jsem to dneska dvakrat dostal.. ale bez nadpisu :-)

Ten clanej je skvely a sireni si urcite zaslouzi, jen by nebylo od veci u nej nechat i autora...

0 0
možnosti

jaruca

28. 7. 2010 3:17
Supr vzpomínky, u kostela v Porubě byla obří skluzavka

chumel děcek, byla jsem jedenáctiletý prcek a měla jsem v kapse ve šponovkách skleněnou lahvičku a jak tam vždy byla dlouhatánská fronta a skákalo se na ni ve vteřinových intervalech, dole mě segra posbírala a ze mně cákala krev, měla na mě dohlížet, zešílela a seřvala mě, jestli ceknu, ještě mi přidá, vzala mě do náruče a valila dom, z nohy mi vytáhla střep, ošetřila, zalepila a pohrozila ještě jednou , taky byl supr kaňon v Pustkovci, dneska je tam zástavba a škola, tam jsme blbli s luky a šípy vyrobené ani nevím z čeho, pružilo a dokonce i střílelo, krásný kus země, Vinetů a inčučuna by byli nadšení, vrchol bobříka odvahy bylo přejít kolonii bez ztráty desítky, nikdy se mi nic nestalo, krásná doba ..pendreky, po těch se mi také stýská, dneska mají takovou jinou chuť v bonbonech, leč jsem nalezla pendrekové pruty, to jsou ony .. dík větvo, vzpomínky jsou supr, chodili jsme na pole na kukuřici a na jabka, tam jsem se nejspíš naučila dobře utíkat a pak uplatnila na závodech ve sprintu 

0 0
možnosti

mongea

27. 7. 2010 20:54
Fajne

Vetva fajny blog,jak dycky.Ja chodil kurit na haldu,na Vitkovicky kupak,Zlata Tretra jeste nebyla tak slavna.Jelo se dvojku do centra ku Imperialu, Dum potravin,Rybarna,brusleni na Jozefa Kotase,ja kaj su ty casy?

0 0
možnosti

palminava

25. 7. 2010 19:12
čučkuju

čéče, jak to, že se neznáme.....všechny popsané vjeci jsem absolvoval. V lesíku byla bažina a my tam lovili čolky do sedmičky od okurek, a pak jsme od tama taky brali bahno na tanky do písku, špejle jako pojítko mezi podvozkem a věží tanku, tužka namísto hlavně, nechat uschnout na slunci, nabarvit vodovkama do vytoužené, věrné barvy a na písek hejááááááááááá..........porubské děcká ze čtvrťáku nebo sedmáku.....teplovod přes Opavici, třešňový sad za Opavicí a věčně nás nahánějící děda, jízdy na zdivočelých kravách......lezení po břízách ve dvorech, já plival sousedovi dycinky na větev pode mnou, aby na to šáhnul a ve výšce asi 15 metrů jsem smál jako pominutý, když nezklamal.....když jsem byl starší, kouření Clayek (BeTek, Vikin, apod. fajnovek) na mostku nebo na spadlém stromě v lesíku, na mostku nebo hrázi u rybníka, první sprayerská (a poslední) zkušenost na plynárenské zdi v parku za kurtama, nekrolog Bonnu Scotovi z AC/DC, a házení mu vajglů před pomyslný pomník.........

0 0
možnosti

Větva

26. 7. 2010 12:45
...

...třeba se zname :-)

0 0
možnosti

Scarlett O Hara

23. 7. 2010 11:47
A na staveništi jsme skákali z výšky na azbestový desky,

protože parádně křupaly ;-D Jen nás u toho nesměl nikdo lapnout, protože to jsme dostali dvakrát na prdel, (jednou rovnou na místě a podruhé doma od rodičů), a ještě navíc z toho byl průser ve škole, že ničíme socialistický majetek ;-)

0 0
možnosti

HHancock

23. 7. 2010 11:09
Dobrodružný výlet

Ještě jsem si vzpomněl že jsme jednou s kamarádem jeli v zimě na bruslích po řece Ondřejnici z Brušperka až do Dolního Sklenova (Hukvaldy). Naprosto skvělý zážitek, přelízali jsme zamrzlé splavy a když to nešlo tak jsme je obešli po břehu. Přeskakovali jsme díry v ledu, no prostě mazec. Zpátky jsme dojeli za tmy. Absolutní dobrodrůžo !

0 0
možnosti

HHancock

23. 7. 2010 10:55
Střelba ! :)

A taky jsme dělali tzv. "bouchačky", alespoň my jsme tomu tak říkali - rulka co zbyla po hajzlpapíru na to nasazený a páskou přilepený nafukovácí balónek kterému se ustřihlo ústí. Jako střelivo se používaly jeřabiny !!! To byla mela, to štípalo a to byly baráky plné pleskanců :)

Jinak super článek !!! Vitacit, vytahane štrample atd. atd.

0 0
možnosti

Scarlett O Hara

23. 7. 2010 11:44
Re: Střelba ! :)

Vitacit i tu tvoju "bouchačku" jsem děckám předvedla. Vitacit je nezaujal, zato syn druhý den vlekl do školy šest trubek od hajzlpapíru a balonky ;-)

0 0
možnosti

majklmaus

23. 7. 2010 10:35
SUPER.

Ještě dodám,jak jsme chodili na Čantorii a společně s mladými " polskými stážci hranic" jsme společně pašovali do Polska dětské oblečení a z Polska špyrytus a kjelbasy..To byly časy a ani nebylo třeba vymýšlet cypoviny,jako je například v Č.Těšíně proklamován tzv "styk bez hranic".My měli i styk s hranicema a nikomu to nijak nevadilo a na seně.

0 0
možnosti

myskamiki

23. 7. 2010 10:25
Dubina

my meli jako nejlepsi plac na hrani staveniste Dubiny, to bylo zuzo. Velke kusy polystyrenu a dury zalite vodou = idealni pro namorni bitvy. Kazdy den jsem se vracel zablaceny a mokry jak hovado. A nahaneni se s hlidacama po nedostavenych panelacich R^R^ A kureni v kukuricnem poli, kde dneska stoji panelaky .......

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS