Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Takové úlety jsou alespon k nakouknuti i pro jine. Poprvé jsem se setkala s něčím podobným před 25 léty v jednom hotelu na Nassau a bylo o úchvatné vidět ryby kolem sebe. Sochy zajímavé, jen W.Houston se nějak nevyvedla..nemusela mít takové bříško, pamatujeme si ji jako krasavici. :-)

0 0
možnosti
Foto

Ale když mate na učtě 100 milijard, vite, že pokud bude letos inflace 25%, tak vam ten lichvařsky system ukrade 25 milijard kaček. Za rok. A to docela naštve, co?

Zdroj: https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787943

Peníze dělají peníze. Toto platí pro chytré lidi. Ti je investují například do Bitcoinu, který z dlouhodobého hlediska má dobré výnosy. V současné době se asi vyplatí kupovat akcie zbrojních firem, byť je to asi nemorální.

Toto není žádná investiční rada. Čtenáři pana Olšáka však nejčastěji asi žijí od výplaty k výplatě a na investování peníze stejně nemají.

2 2
možnosti
OU

Chudák Pepa Laufr - taková melodická písnička a flastr na celý život až do smrti.

2 0
možnosti
MB

Josef, známý Vostrý byl dobrý textař. Evidenční číslo 14 075.Sám si složil - "Díky Vám! Díky Vám, chlapíku statečný, za vaši odvahu, rozum a sílu! Vy jste náš kapitán – oni jsou zbyteční! Přidal jste blankytu do křídel míru" .. .Jan Vyčítal s ním odmítl vystupovat, Pavel Bobek si užil. Každopádně - Don José Francisco Pérez Rodriguez de Montagnes. Byl v kolektivu oblíben ... :-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS