Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

https://m.youtube.com/watch?v=1rGBU6wgmok

Po přečtení doporučuji napsat závěť. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Ladik, ja jim dycky pravim: naucte se kura aspon tu trojclenku, az te Bani nerobite ostudu. Ad 1) Ti, co su ve spitalach (starsi nez 60) su naockovani z 80%. Tuz by tam melo lezet 80% naockovanych, ni? A ezy jich tam je enem 45%, ockovani funguje podle predpokladu. Ad 2) Musis se divat na to, kdo z tych 449 ockovanych ma kolik roku, kdo je treba starsi, nez 90. Ad 3) Z Enhackem mas absolutni pravdu. Za rok umre na ovzdusi v Cesku tak 2000 lidi. Musime s tym cosyk robit. Furt to pravim. Na Covid tak 20000. Tez s tym musime cosyk robit. Tez sem hazal sutry na sanytku, kdyz mi odvazela mamku do porodnice s brachu. Bo sem byl blby a nerozumel temu.

5 0
možnosti
Foto

Jako bývalý horník vím,že ve výdechu je jen 16% kyslíku. Normálně ve vzduchu je 21 %. To nutně znamená ,že když dýchaté přes roušku tam a zpět tak mozek trpí nedostatkem kyslíku. Dýcháte vlastní odpad. Rouška někde ano ale co nejméně.

2 1
možnosti

Líbí se mi, jak musí spousta lidí ze sebe dělat blbce tím, že veřejně komentuje věci, kterým nerozumí. Gratuluji autoru blogu, že se mezi ně zařadil. ;-D

3 4
možnosti
Foto

Je již dávno známo že i blbec může mít 2 vysoké školy.

0 0
možnosti

Pokud přijmeme fakt, že děti do 12 let se očkovat nemohou, a také to, že do 20 let věku je možná očkováni zbytečné, protože imunitní systém si s Covidem poradí, a proočkovanost je v této skupině malá, tak musíme od skupiny "neočkovaných" odečíst cca 2 000 000 lidí (rodí se cca 100 000 dětí ročně). Dle statistik se v současné době nakazí nejvíce děti do 15 let a k tomu jejich rodiče (30 - 40 let), tak by bylo vhodné chránit a omezit ohroženou skupinu (dle věku na JIP a v nemocnicích) a zbytek nechat normálně žít... Děti mají průběh bez příznaků, nebo nudli na nose, jejich rodiče nejčastěji průběh lehký nebo bez příznaků. Proč tedy nechráníme ohroženou skupinu a ty, co opravdu končí na JIP a umírají? Vojtěch říká, že se jedná o epidemii neočkovaných. Ne. Dle statistik za poslední měsíc jde o epidemii dětí. A 65+, co se nechrání a neočkuje pak končí na JIP a bohužel i někteří umírají....

0 0
možnosti
Foto

toto si može zjistit a publikovat každý průměrně inteligentní obyvatel, ale nic to neřeší. Vláda, že neco říká a její pajdulák to nemá od svých pohůnku řádně srovnané, je jeho chyba, že se na to nepodíval dřív. Hlavní je ale otázka - a co fčil? Možem neco robit kromě teho nenechat sa očkovat? Tým co vyřešíme?

0 0
možnosti
Foto

to je mi zase článek, my svědci covidovi si režim rozvracet nenecháme

1 0
možnosti

Ano, v nenocnicích je 42% očkovaných. A je očkovaných 42% populace? Asi ne, že? Kromě toho většina jsou důchodci, kteří již mají velmi dlouho 0o druhé dávce a tedy sníženou ochranu.

1 1
možnosti

Kdyby v nemocnicích leželo 10 % očkovaných, tak smeknu a řeknu, že ty vakcíny dělají svou práci. Ale 46 %? To už vypadá na náhodný výběr a kdyby vakcinace nebyla vůbec, tak by tam neleželo o moc víc neočkovaných.

Takže sorry jako.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS