Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Větvičko, kolik vy máte dětí na škole?

0 0
možnosti

Ve třídách nemusí mít děti na pysku nic, jenom na chodbách.

0 1
možnosti

Kvasnička, kolik mají dětí na základce?

0 0
možnosti

a posledni vyzkumy ukazuji, ze prirozena imunita lidi, co prodelali covid je mnohem silnejsi nez vakcina:

https://www.youtube.com/watch?v=6v5VrpgXPm4

1 0
možnosti

Risknete, že takové získání "imunity" zvládnete bez následků? Nebo vaši rodiče?

0 1
možnosti
Foto

a teď Tě svědci covidovi sežerou ;-D

3 0
možnosti

Výborný blog, výborný nápad pro rodiče!R^

Já skutečně žasnu, že rodiče dovolí, aby se s jejich dětmi takto experimentovalo.

Vždyť je v sázce zdraví a život jejich potomka!

8 0
možnosti
Foto

A bylo jim to málo, berou si do úst Kryla. Rv

1 5
možnosti

Taková hezká a tak....!!!

1 0
možnosti

Po půl roce je zřejmé, že dobrovolnost vakcíny byla jen další lží. Je vyvíjen nátlak na očkování, i když je již zřejmé, že vakcína není účinná v zabránění přenosu nákazy. Vakcíny jsou experimentální, nemají dosud ukončené třetí fáze klinických studií, za možné budoucí nežádoucí účinky nikdo neručí. Očkování na nádražích a v obchodních centrech, bez sepsání anamnézy, bez pečlivého vyšetření a poučení očkovaného odporuje zásadám lékařské profesionality a etiky

11 0
možnosti

Pokud si dobře pamatuji, nikdo netvrdil, že vakcína zabrání přenosu nákazy. S pravděpodobností kolem devadesáti procent ale zabrání těžkému průběhu nemoci a tím i přetížení zdravotního systému. A pokud byste sledoval i jiné zdroje než blogy antivakcinačních hysteriků, věděl byste například, že Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) plnohodnotně schválil vakcínu společností Pfizer/BioNTech k očkování proti covidu-19 a vaše bláboly o experimentální vakcíně jsou tímto krapet mimo mísu.

Ale v diskuzi pod "Větvičkovými" blogy se to ztratí...

3 5
možnosti

Ďábelské na tomto zločinu je právě to zapojení co největší skupiny lidí. Přirozené autority jako doktoři, učitelé, novináři, politici, ale i autority z alternativy a koncem taky všichni očkovaní, staly se součástí tohoto spiknutí. A ješitnost nepustí,přiznat si selhání. Takže Norimberk2 asi nebude.

V létě bylo u nás vzácné vidět na obloze letadlo. Dnas jich byli desítky a většina měla takovou zvláštní stopu za sebou. Nevím co to znamená, ale loni v září to bylo stejné. Tak uvidíme.

4 0
možnosti

Kde se pořád bere ta pitomost, že se před očkováním podepisuje, že se vzdávám nějakých nároků na odškodnění, že jsem si vědom, že se jedná o experimentální vakcínu apod. ? Přečetla jsem vše, co jsem před očkováním podepsala. Nic takového tam nebylo. Hlavně že to nejlíp vědí ti, co se očkovat vůbec nešli 8-o

1 0
možnosti
Foto

Před očkováním se většinou nic nepodepisuje. Tím, že se necháváte "dobrovolně" naočkovat se automaticky vzdáváte nároku na odškodnění. Proto se politici bojí očkování nařídit, ale jsme k tomu tlačeni jinak. Očkování se dostalo z rukou praktických lékařů, kteří znají váš stav a případné kontraindikace a kteří vám mohou zodpovědět otázky. Informovaný souhlas u dětí 16-17 let znamená, že se dojdou očkovat, aby dostali tenisky či mobil nebo nemuseli ve škole nosit roušky. Koho zajímá, zda mají nějaké autoimunitní poruchy, astma, či jsou aktuálně po covidu? Píchnou se, a je to. Rodičům netřeba sdělovat. Praktický lékař se to dozví se zpožděním a případné problémy po očkování neva, vždyt bylo dobrovolné, že?

Citace ze stanoviska MZ:

Zákon o zdravotních službách dále v § 28 stanoví, že zdravotní služby lze pacientovi poskytnout pouze s jeho svobodným a informovaným souhlasem, nestanoví-li tento zákon jinak. Pro účely provedení očkování zákon nestanoví písemnou formu informovaného souhlasu pacienta s poskytnutím zdravotních služeb. Ministerstvo zdravotnictví zastává v dané věci názor, že v případě očkování proti onemocnění COVID19 není písemný informovaný souhlas nutný. Uvedený zákon sice umožňuje poskytovateli zdravotních služeb si jej vyžádat, nicméně s ohledem na charakter výkonu, není důvodu, aby v tomto případě poskytovatel takto činil (obdobně jako u jiných očkování, kdy není takový souhlas vyžadován). Očkování proti onemocnění COVID-19 není povinné, nýbrž dobrovolné. Rozhodnutí je na každém jedinci.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS