Diskuse

Nas nezkrotite!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj, Laďo, se zájmem jsem kdysi četl tvou reportáž z Běloruska. Kdo jiný než ty nám může vysvětlit, jak to je s tím státně teroristickým únosem letadla Ryan Air do Minsku?

1 0
možnosti
VS

To neřešte. Soustřeďte se na otevřené hospody, klobásky a uzené... To jsou priority správného vlastence.

1 0
možnosti
AT

Tož to tak synku máš,

corona totalita, sa nás drží a to díky několika politikům, jako na tej košili, když je tam ten hnědý flek. Tady z této totality, by nás nezachránil ani Sovětský Svaz v čele s Bežněvem i s KGB a v čele Československa Gustávem Husákem a jeho Gustapem.

0 0
možnosti
Foto

Kladu si stejnou otázku, jako Ty. Větvo - proč se proboha z těch východních rájů vracíš k nám do tý prašivý totality? To musí být strašný druh masochismu...

2 0
možnosti
PN

Pane Vetvicko, uz se chystak asi dva mesice napsat esej na tema "Kde je vlastne svoboda". Napadlo me to v dobe, kdy mi kamarad poslal "pozdrav do toho meho koncentraku". Bydlim ted v Xi'anu v Cine. Pred lety by me to dost vytocilo, ted me ta poznamka donutila k zamysleni. Necely tyden pred tim jsem se vratil z 5 denniho vyletu asi 1000 km na jih od Xi'anu, o vikendu jsem se coural po Qinling mountains na jih od Xi'anu a par dni po te jsem mel jet na dva dny sluzevne do Guangzhou. COVID tady uz pres rok neni (vyjimky existuji, ale je to vzdy par pripadu), vsechny restaurace jsou tady rok otevrene, rousky jsou povinne v hromadne doprave. Docela se ockuje, ale neni zadny spech, protoze tady neni COVID. Mohu jit kdy chci kam chci. A v CR v te dobe byly hospody zavrene uz skoro pul roku, zakaz cestovani do vedlejsi vesnice, zakaz setkani vice nez 2 lidi atd atd. Tak jsem mu napsal, at si tu svobodu v CR uzije a ja budu rad dale ve sve nesvobode. Dost ho to vytocilo.

Esej asi psat nebudu, protoze jsem uz nastval dost lidi a nemusim stvat dalsi. :-) At si dal ziji ve sve iluzi, jaka ze je to u nas skvela svoboda.

13 0
možnosti
VS

Píšete, že v ČLR už covid více než rok není a váš popis současné situace určitě autora potěšil. Nicméně, mohl byste upřesnit, jakým způsobem se ho v Číně zbavili? Předpokládám, že to asi nebylo tím, že žádná opatření nezavedli a všechno nechali otevřené, že?

2 0
možnosti
FS

Je velmi nepříjemné sledovat, jak "rozumní" pomalu z diskuzí mizí, aby nebyli napadáni hlupáky, placenými trolly nebo jen těmi, co se musí pokaždé přebalit, když jen zaslechnou jak se "někde" rozjel koronáč. Marně "rozumní" doufají, že si zachrání svojí zónu pohodlí. Nevšimnou si, že ta se stejně hroutí. Ono se to totiž nepozná: Když se podíváš z okna, Slunce svítí, prší jako normálně, ..., ale na pozadí se rozlézá opravdu mocné zlo, kterému našimi ústupky, strachem, zbabělostí a hlavně lenivostí přenecháváme stále větší a větší prostor. Ten prostor je ale přece náš! Když ji ho nedáme, nedostanou ho. Uvědomte si - ten prostor nám berou naprostí hlupáci, psychopati. Když se proti takovému zoufalci postaví kdokoliv z nás jednotlivě, čím by se ten idiot vlastně bránil? Propiskou? A nás je přece násobně víc!

Díky Láďo, že vytrváváš. Tahle světélka, jako to tvoje, nesmí mizet. Až zhasne i to poslední ....

18 0
možnosti
DV

D10a32v70i61d 94V61l84k

22. 5. 2021 10:20

Větvo, ty tvoje tesklivé východní písně ;-D Nic ve zlém, ale tak se prostě spakuj a odstěhuj se tam. Když se tady necítíš svobodně. A nemá cenu zůstávat na půl cesty, běž rovnou do země zaslíbené, kde vládne báťuška Vladimír. Otázka je jestli tam najdeš odvahu a taky tam pak na místí poměry, vládu a politiku budeš brblat a kritizovat. Teda spíš otázkou je jak dlouho to přežiješ? Ale to ty neuděláš, tobě vyhovuje si užívat zázemí, svobody projevu a sociálních jistot "Eurosojúzu" a statečně brblat směrem k západu.;-D

5 9
možnosti
Foto

A proč se vy neodstěhujete do KLDR, když vám tak vyhovuje totalitní společnost?

3 0
možnosti
Foto

Lenin byl placený německým kapitálem, Fiala není stejný zločinec jako Babiš, Eu není stejná jako RVHP.

2 4
možnosti
Foto

Nikoliv. Lenin byl podporovany německou tajnou službou, ale peníze byly od Trockeho z americkehi kapitálu. EuroSajuz je jiná forma RVHP, ale souhlasím, že Fiala je jiný zločinec než Babiš.

9 0
možnosti
PM

V Moskvě (12.5 mil. čelověk) je kolaborujících 6 000/den. Mnohem méně, než v zimě. Klesají:

https://el-murid.livejournal.com/4754687.html

Bo tam pravá ruka prezidenta, rádce Čubajs, s funkcí vykonávat styk s globalisty, lidem veřejně řekl, že na planetě je jich moc a proto se musí depopularizovat na 2-2.5, ba dokonce 1.5 mld. Tedy skoro o -80%. Nazývá to bezpříkladnou výzvou:

https://youtu.be/W_YAVRsbiuk

My tak smrtelně upřímné a pravdomluvné poradce naštěstí nemáme, proto se nebojíme stoupat. Fčera hysterický rekord [>-] 93 891/den:

https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

Nakonec to skončí tak, že kolaborujících s ausweisem bude 2/3 = 2x víc, než odporujícíh, kteří za trest, že byli odporní, nedostanou žádnou průkazku.

3 0
možnosti
JK

Také mám fotky z Běloruska. Krásný život.

https://bit.ly/3f3fwsF

1 0
možnosti
JN

Když píšete "také mé fotky z Běloruska", tak je to ovšem poněkud zavádějící: pan Větvička fotky, které do svých blogů vkládá, sám fotil a jsou tudíž skutečně jeho.

Kdežto ty, na které sem vkládáte odkaz, jste asi sotva fotil vy. ;-)

4 0
možnosti
RS

Tak abych ti trošku zpravil náladu.

Baví se dvě myši: už si se nechala očkovat?

Jebe ti, ešte neskončily ty testy na lidech.

20 0
možnosti
Foto

Preferuji osobně pouze kočkování - nic to nestojí, nedá se vynutit a zjevně prospívá zdraví ;-)

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS