Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslíte, že kdybyste na Ukrajině odmítl policistům ukázat svůj pas, tak vás nechají v klidu odejít? Jako že by řekli "nechcete ukázat, nevadí, tak běžte"?

0 0
možnosti

Tady objektivitu nehledejte...

0 0
možnosti
Foto

V Užhorodu jsem byl několikrát a je tam skutečně hezky. Na tom starém trhu lze nakoupit velice kvalitní potraviny všeho druhu, město je neskutečně krásné. Souhlasím s tím, že Užhorod není pravá Ukrajina, ta začíná až za Mukačevem. Užhorod bych přirovnal spíše k západním evropským městům. Až na ta auta, ty opravdu něco pamatují, neboť jsem se kolikrát bál např. sednout do taxi s obavami, aby se to auto za jízdy nerozpadlo. Ale i tak jejich taxi vydrží naprosto vše a kupodivu drží pohromadě. Ale to jen taková poznámečka. Jinak knajpy či hotely v pohodě, jídlo a pití znamenité. Jak budu moci, hned se tam vypravím . . . :-);-D

3 0
možnosti

Už vše moc těším, až tam vyrazíme. Jediné, co mi tam pije krev jsou místní dopravní policajti, to je pakáž úplatná. Ale jinak....

2 0
možnosti
Foto

Su to hajzli. Ale stači byt tvrdy, vyžadovat konzula, překladatela a pravnika a přestane je to bavit.

1 0
možnosti

Zní to vskutku velmi dramaticky - "fašisti ... nuti policajty, aby bili matky a děcka". Ale i z videa ve zveřejněném odkazu je zřejmé, že ta paní s děckem popíjela na veřejnosti, odmítla si nasadit roušku, odmítla se legitimovat a asi sama nejlíp ví, proč odmítla dechovou zkoušku.

3 2
možnosti

jasny, kdyby sklapla podpatky, stoupla si do pozoru, drzela hubu a delala co ji naridi, tak by ju nezmlatili, vod toho ty kluky usaty mame snad, aby mlatili neposluchy ne?!

1 0
možnosti

Užgorod je super. Už se tam těším. Ale kde jsou ty doby, když ještě nebyl hen ten Schengen a na Ukrajině panovala naprostá svoboda prodeje v podstatě všeho vyjma drog samozřejmě. A jejich jídlo nemá v EU nikde konkurenci.

1 0
možnosti
Foto

Něco k Ukrajině, co jsme v ČT neviděli: http://gloria.tv/?media=540709

0 0
možnosti

Jo, hezky se jim to tam zase začíná rozjíždět. Po karanténě, kdy šla čísla prudce dolů, už to zase začíná stoupat.

0 1
možnosti
Foto

Ano, tak jako v ostatnich zemich. To tak virusy dělají, nejsilnější jsou v unoru a březnu, se slunečním svitem v našem zeměpisnem pasmu slabnou a jdou do hajzlu, aby se zas vratily na podzim.

4 0
možnosti

Jak jinak než karma, neboť nejsou již potřebná žádná další slova. Ukrajina ukázala k čemu je dobré mít prozářený národ a osvícenou vládu. 藍

1 0
možnosti

Takže Ukrajina není zničenou zemí s miliony emigrantů, zničenými ropovody, teroristickými útoky ve městech a jednotkami UNPROFOR na jejím území?

0 1
možnosti

Je k politování, že vždy stojíme na špatné straně světa:-/

3 0
možnosti

Děkuji Laďo, a to má Ukrajina v přepočtu na obyvatele míň osob nakažených Covidem než Česko.

2 0
možnosti
Foto

Přirustek je asi 7000 nakaženych denně při přibližně 4 nasobnem počtu obyvatel.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS