Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslusne hlasim, ze jsem sa mosel rechtat jak hrebec, kdyz jsem cetl o fotrovi, babskem kureni a deckem picovani:))) To jsem dnes rano potreboval. Jen vic takovych reportu:)

0 0
možnosti
Foto

Prázdné pláže jak po sezóně. No, bude to opravdu ekonomický průser.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel se s Tebou naprosto shoduji v názoru-cituji: "Když rodině chybi prachy na provoz, tak tež fotr nepoleze do banky pro dalši uvěr a pro dalši auto na lizačku, ale zbavi se zbytečnych vydaju, přestane chodit do knajpy pětkrat tydně, mama přestane kuřit a děcka nebudu pičovat, když se nepojede na korzicku ryvijeru ale enem na plaž chudych na štěrkovně v Hlučině."

Normální člověk bude v první řadě řešit střechu nad hlavou, takže nebude na dluh kupovat nová auta, nová vybavení bytu, přestane jezdit na zahraniční dovolené, takže se ocitnou bez zaměstnání zaměstnanci v automobilovém i jiném průmyslu, v dopravě, cestovkách atd. Jak se podaří nastartovat ekonomiku stojící na totálním zadlužení státu, to si neumím představit.

Takže exekutoři budou příští rok tvořit nejbohatší vrstvu naší společnosti, Rotschildové budou vlastnit celý svět a obyčejný člověk možná bude snít o nějaké nové světové revoluci...

Smutná karma R^

5 0
možnosti

Ale copak? Vy kritizujete vládu Andreje Babiše?

0 0
možnosti

Souhlasím. Babiš se už nějakou dobu nechová jako hospodář, ale jako politik před volbami. Nic se nebude rušit, slibuji, co jsem slíbil atd. Už asi zapomněl, jaké je to řídit jednu firmu. Holding se nejspíš řídí tak, že se do krachující firmičky napumpují peníze z holdingu. V tomto případě si půjčíme ze světového bazénku státních dluhů.

Doba, kdy byl dluh ostuda, už je dávno tatam.

3 0
možnosti

J38a37n 44K61o28z76á97k

7. 7. 2020 23:51

Krásný příklad nám dává plánovaný dluh EU.

1 0
možnosti
Foto

Nu co říct... asi se neshodneme v tom, jestli jsou některé neziskovky zbytečné nebo ne, případně jestli je to řízené..... ale že je to celkem v pozadí ( uměl bych i expresivnější výraz) je jasný jak v Ostravě tak v Plzni.

3 0
možnosti

J65a88n 44R70á64ž

8. 7. 2020 12:51

Domnívám se, že bychom se mohli shodnout, že o potřebnosti a "zbytnosti" neziskovek by neměl rozhodovat stát, ale občané výší svých dobrovolných (!) příspěvků na jejich činnost.

1 0
možnosti

Je to tak , bohužel jsme v pasti , takto se stát skutečně jako firma neřídí ale co chcete od člověka , který kupuje firmy na dluh.

5 0
možnosti

J57a98n 58K77o82z62á38k

7. 7. 2020 23:53

Tím myslíte i dluh EU?

0 0
možnosti

Pro EU je ten covid přímo požehnáním, dar z nebes. Aneb skvělá záminka, jak nafutrovat peníze do Itálie, Španělská i Francie, které byly na pádovce dávno před covidem.

10 2
možnosti
Foto

Řízená demolice ekonomiky? A v Rusku tu demolici řídí kdo? Taky Soros nebo tajná organizace? Kolik znáte lidí, kteří si odpustí každodenní posezení v hospodě a cigarety. Přesně takové typy si půjdou pro další úvěr. Našetřeno na horší časy pochopitelně nic nemají, to by s chlastem a cigaretami museli přestat dřív....;-) Ta Vaše předchozí konspirační teorie, že coronavirus je umělý problém který má odvést pozornost na řecko-turecké hranici už neplatí? Musí se tedy vymyslet další blábol....

2 13
možnosti

jenomze na rozdil od Vasich blabolu, maji blaboly pana Vetvicky velikanskou navstevnost a vysokou karmu...to musi naprdnout co,tak aspon hanlivej komentar))

11 4
možnosti

Vy jste ohromnej-jak Vam mam dat karmu za sice pravdivy, ale strasne strasidelny a smutny clanek;-(a tak schvalne ano, aby predpoved nevysla:-)

5 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS