Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vraždit děti, to je strašné. Je snad nějaký horší zločin?

4 0
možnosti

Lidické děti stejně jako Milada Horáková byly zavražděny nelidským totalitním státním režimem. To je bez debat.

Nicméně proč se Milada Horáková připomíná víc než jindy je fakt, že zatímco německý nacizmus byl po druhé světové válce zakázán, jeho představitelé potrestáni a rozhodně se ani v Německu ani jinde nedere k moci, komunisty jsme nezakázali, prakticky nikoho z nich nepotrestali, máme je v Parlamentu a mají vliv na vládu a zákony této země rozhodně nezanedbatelný.

Takže to, že se jejich zločiny připomínají víc a hlasitěji je zcela v pořádku. Nicméně připomínat zločiny nacismu je potřeba taktéž, neboť ten, kdo zapomena na svou historii je na nejlepší cestě si ji zopakovat.

5 2
možnosti
Foto

V pořádku to bude, až se budou připomínat zločiny všech. Tedy i zločiny západní demokracie.

11 1
možnosti

P46e92t87r 97S29k80á76l10a

3. 7. 2020 11:03

Pořád čekám, kdy nám autor prozradí, kdo vydal ten příkaz "nebavit se o Lidicach". Jestli to byl někdo z té trojky Červenaček, Dreyfus a robot Emil (autorovo copyright), nebo snad to byli ilumináti?

2 0
možnosti
Foto

Doporučuji, podívat se na toto video, jakým způsobem komunista Josef Skála usadil Hřiba, Kocába včetně Soukupa: https://www.youtube.com/watch?v=hgTkcnMKYGg

2 2
možnosti

tfujtajbl ... komunistické prase.. že jsou kocáb, hřib blbové neznamená, že má ten bolševik pravdu :-/ stačila jedna otázka .. ať řekne alespoň jeden komunistický režim který kdy pracoval pro své obyvatele líp než kapitalistický

2 1
možnosti

Pane Větvičko, dám vám námět : Celé roky čtu o tom, jak Urválek poslal na smrt Horákovou a další...Jenomže on to nebyl. On byl "jen" prokurátor. Bezcitné, zfanatizované hovado, ale jen prokurátor. NIKDY a NIKDE jsem neviděl jméno soudce, který vyřkl rozsudek, žádné přísedící, nic. Jen Urválek. Dovedete mi to zdůvodnit?

3 0
možnosti

A49l73e28š 39N55o16v40á31k

3. 7. 2020 11:37

předseda senátu Karel Trudák...

3 0
možnosti
Foto

Vy jste neviděl už mnohokrát vysílaný film Lidice? Na výročí opět vysílaný na ČT,která ho i vyrobila?K čemu jsou tyto protiněmecké agitky plné demagogie a lži dobré?Abychom začali s nadšením vzhlížet k Moskvě...?

5 21
možnosti

...nepochopil a nikdy nepochopí.....

20 0
možnosti

Minulá realita se dá přepsat, zkreslit, vykládat jinak – s nadějí, že už lidé všechno zapomněli a navíc s křesťanskou smířlivostí, že je třeba viníkům odpustit. Jak plyne čas, dochází k tomuto přepisování dějin stále častěji. Viníci této hrůzné války, resp. jejich potomci, se už oklepali a začínají ji vykládat novátorsky. Její příčinu a svou vlastní vinu zamlčují. Zdá se jim, že přišel čas konstruovat novou budoucnost, do které se události druhé světové války nehodí.

13 0
možnosti

Za přirovnání autora blogu k pasakovi jsem dostal zavoru, ale autorem vypsané porovnání ČT k pornokanalu je zřejmě v pořádku. I když jde o jeden a ten samý byznys. Zvláštní. K hodnocení dvou posledních blogu pana V už se vyjadřovat nebudu. Musel bych zase čekat, abych mohl odpovídat lidem pod mým dnešním blogem.

6 14
možnosti
Foto

Kdyby ses byl byval choval slušně a hovořil k textu, asi by se ti to nestalo, synku. Slušni lidi si nenadavaju do pasaku. Si přece demograt a žaden slunkař, ni? ;-DR^

19 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS