Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesně takoví pisatelé do novin dnes nosí roušky i když nemusí...

0 0
možnosti

Taky jste sem mohl okopírovat otevřený dopis z Rudého práva odsuzující Dr. Horákovou s požadavkem trestu smrti, který napsal Zátopek. To by ale bouchly mnohde monitory ;-)

3 0
možnosti
Foto

Oni ti dnešní soudruzi, co tomu teď velí, by takové zákony podle kterých byla paní Horáková souzená, brali všema deseti. To by bylo všude šibenic. R^

3 0
možnosti
Foto

Čím se lišil prvorepublikový zákon na ochranu republiky od zákona na ochranu lidově demokratického zřízení z r. 1948?

1 0
možnosti

Proč pořád opakujete mýtus o mnichovském podrazu?

1 3
možnosti
Foto

Ber to jako zkratku, Jarku. Ja vim, že odstoupeni pohraniči schvalila sama naše vlada 9 !!! dnu před samotnou mnichovskou schuzkou, kera už pak řešila jen technicke detaily. "Nova vlada generala Jana Syroveho tento zavazek předchozi Hodžovy vlady převzala, nikdy ho neodvolala". Mnichovskym podrazem nazyvam celou tu akci, od šarady Beneša, jeho domluvu s nočni navštěvou anglickeho a franckeho velvyslanca, neustavni rozhodnuti naši vlady, nesvolani parlamentu atd. O tom ale ten blog nebyl, tuž tak. R^

4 0
možnosti

Připomínat svinstvo, spáchané na Miladě Horákové (a dalších), by se mělo - proti tomu žádná. Ale nesmí se to přehánět, pak je to spíš otravné.

2 0
možnosti

A kdy jindy si připomenout oběť Milady Horákové?

Marxovo komunistické ideály jsou v kurzu snad ještě víc než po válce. V Německu vztyčují sochy Marxe a Lenina, v Seattlu zkoušejí komunitní zónu, opět tu máme revolucionáře, hlásající svržení staré zkostnatělé společnosti, cenzura řádí jak Černá ruka (ani nevím jestli se smí napsat, že Černá ruka není černošská, ale Srbská), místo třídního boje nám neomarxisti zavádějí rasový boj a už jen čekám, kdy někdo prohlásí, že chyba nebyla v režimu, ale v lidech.

Jo, já vím, že zrovna takovouto úvahu si organizátoři asi nepředstavovali, ale právě takto bychom se na toto výročí měli dívat. A nenechat si toto výročí ukrást jednou bandou komunistů, která se potřebuje odlišit od jiné bandy komunistů.

4 0
možnosti

P94e28t42r 95S74k27á55l68a

1. 7. 2020 7:41

Připouštím, že i mně připadala mediální smršť okolo 70 výročí justiční vraždy Milady Horákové přednaná a kontraproduktivní. Neobsahovala ale zjevné nepravdy a nebyla tak nechutná, jako je tenhle text doživotního blogera roku Větvičky.

Ve stejném odstavci, kde píše o Goebbelsových základech propagandy, se nestydí napsat například zjevnou lež o "příkazu nebavit se o Lidicach".

5 8
možnosti
Foto

Zjevnou nepravdu bylo, že se úplně vynechalo, že Milada Horáková organizovala ilegální odboj.

3 0
možnosti
Foto

Laďo, je někdy smutné být Čechem nebo Moravanem. Technicky. Komunisté vyhráli ( nijak moc) na českém a moravském "poli" na Slovensku vyhořeli. Slováci naštěstí měli Husáka a ten uměl udělat výhru i z prohry. Děsně jsme to pokazili. A zase. Zdá se mi to, že se okolo nás stahují mračna?

10 0
možnosti

Pane Peleško,

nejen kolem nás, bohužel.

3 1
možnosti

Mě fakt baví, jak ti, co strááášně bojují proti komunismu, který tady technicky vzato nikdy nebyl by nejraději umlčeli odlišné názory, podle hesla kdo nejde s námi, jde proti nám. Novodobí komunisté si říkají liberální demokraté. Věřím tomu, že kdyby měli moc a prostředky, jsme rázem v padesátých letech. Totalita je pořád stejná. Ať má jakoukoliv barvu a je zabalená do jakýchkoliv slov. Tady se straší tím, co bylo před sedmdesáti lety, ale pozor, já nerozporuji, že to byla hnusná doba, ale už se nějak neřeší, že se sem vkrádá totalita nová.

29 7
možnosti

J42i50r32k39a 12K85o16r41n

30. 6. 2020 18:41

Naprosto exceletní pitomost....Rv

6 13
možnosti

Ano, co je moc, je příliš...

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS