Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidi (někteří) jsou hloupí, mají strašnou p**** mimo jiné z věci jako je chemtrails a podobně, odbývají tyto věci pouhým konstatováním že se jedná o strašení.

Ani většinou nejsou schopni použít kritický pohled na věc jehož absenci přitom vyčítají protistraně.

Následně sami nekriticky přijímají teorie o ovlivňování Ruskem a Čínou a de facto tak podporují šíření nenávisti a strachu druhou stranou.

0 0
možnosti
Foto

Asi nejlepší video na toto téma:

https://www.youtube.com/watch?v=oiO3LsqKots

(je to česky)

0 0
možnosti
Foto

Nějaký ten chemtrails asi spadl na pana autora. A už před několika lety. ;-D

3 10
možnosti

Tak možná taky budu označen za idiota. Sledovánjí letadel mě baví, nad zahradou máme vzdušný koridor a na Flightradar24 sleduju co a kam letí. Kondenzační stopa za letadly mi přijde úplně stejná jako před 10-20-30 lety. Žádnou, která vydrží mnoho hodin jsem ještě nezaregistroval. Ale bydlím v severních Čechách. Možná je to na Ostravsku jinak.

9 0
možnosti

Já na sev. Moravě žiji a jako kluci koncem padesátých let jsme sledovali na obloze nové tryskáče MIG 15 a postupně jiné stroje. Vždy po několika km. zmizely stopy po nich. Nikdy nebyly na obloze široké stopy , které by tam zůstaly několik hodin.Často sleduji tyto stopy po letadlech a vidím jiná letadla ve stejných drahách a výškách, která tyto široké stopy nezanéchavájí. Pomocí Flightradar24.com.

4 0
možnosti

Já vím, že to není k tématu a když se vám to nebude pozdávat, tak to klidně smázněte.Já jen, aby to tak úplně nezapadlo. Američané žádají o vydání amerického vojáka, který bojoval proti proruským separatistům v Gruzínci vedené dobrovolnické jednotce... (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/byval-americkym-vojakem-ted-ho-vini-z-dvojnasobne-vrazdy-pro-penize-na-dalsi-misi-82059)...

Takže nejenom "zelení mužíčci" na ruské straně... Možná je to, oproti "ruským dobrovolníkům na dovolené" pouze jednotlivec, který si chce prostě přivydělat. Možná, je to, že bojoval v gruzínské jednotce a Saakašvili byl pak oděským gubernátorem fakt jenom náhoda, že ano...;-D PS. Neplatí mne vůbec nikdo, jsem rentiér pod penzí a Rusáky opravdu nemusím. Ale to neznamená, že ze mne ta dnešní propaganda bude dělat blbce, jako kdysi komanči. ;-)

2 0
možnosti

Domnívám se, že je velmi nepravděpodobné, že by na ukrajinské straně bojovali regulérní příslušníci americké armády s posvěcením jejich velení a s kompletní výbavou tak jako Rusové na východní Ukrajině. To bychom se z ruských a proruských zdrojů dozvěděli velmi rychle.

1 0
možnosti

:-).....Laďo, přečetl jsem si ten odkaz, nebudu se přít, nejsem vědec, nýbrž celoživotní sedlák, něco na tom je! Pokusy se dělají od nepaměti, proč bychom se s tím chlubili hloupé veřejnosti?

Těch nevysvětlitelných věcí, hlavně pro ty, co zanedbávali výuku fyziky na základce, je mnoho! NEbudem se rozšiřovat. Politici potřebují lidi, kteří o věcech nepřemýšlí a spolknou a ještě budou hájit vyložené hlupoty. R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

no, s tou fyzikou bych na vašem místě raději mlčel, vy lunární odborníku.

3 0
možnosti

To byste si měl vyměnit v tom fezu ten alobal, máte ho ošoupaný, protože chemtrails přece bylo, dle vašich soudruhů, na oblbování lidu a dokonce i na jeho genetickou manipulaci aby běloši vymřeli a vládci z Vólstrýtu mohli realizovat jednu součást NWO, vyměnit Evropany za machometány a ty zneužít v útoku na Rusko!

Že by se na tom podílel i všemi tak milovaný SSSR? Dokonce i ČSSR? A Čínská lidová republika?

a Vážně, kdybyste byl trošku starší tak byste i ve škole slyšel, že sovětští soudruzi, a do jisté doby i čínští dokud to byli soudruzi, se takto pokoušeli ovlivňovat počasí ještě v době, kdy o NWO a výměně Evropanů nikdo neslyšel. ;-)

4 5
možnosti

moje babička o tom byla přesvědčená už před 50 lety;-D

4 0
možnosti
Foto

Počkej, Ládiku, ale o chemtrails se psalo pokud vím hlavně v souvislosti s tím, že prý vypouštěné látky měly ovlivňovat chování lidí. O počasí nebyla dříve řeč...

1 0
možnosti

A59l39e24x 78G83r54e69g29o78r

6. 11. 2019 11:43

Pokud vím,tak se většinou hovořilo o ovlivňování počasí

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS