Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jsou dvě možnosti jste podnikatel a šáhli vám na černý příjem a pak je druhá možnost že nevíte o podnikání nic.Já jsem podnikal a viděl kolem ty černé příjmy které by mělo EET zastavit.Rv

0 0
možnosti

No a kdybyste podnikal dál, tak byste viděl, že nezastavilo.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

R90a59d67e29k 86K53o53h13u33t

13. 6. 2019 20:00

Vykašlat se na celý EET, znovu zoficiálnit Švarc systém.

1 0
možnosti

"to zvedlo ceny." Ano, pokud by všichni odváděli co mají (nebo aspoň většina), tak to zvedne, přesněji řečeno narovná ceny služeb, a to je dobře, protože bez toho "západ nedoženeme".

Tím neříkám, že EET je tou správnou metodou. Ostatně nemuselo by vůbec vzniknout, kdyby předchozí vlády nedopustily, aby se u nás šedá ekonomika tak ohromně rozrostla, že každý z nás zná více OSVČ, kteří podvádějí a snižují si zisk, než těch poctivých. Pokud tedy vůbec zná někoho poctivého. A není to tak, že by tito OSVČ byli křivější, než ostatní, pouze platí, že příležitost dělá zloděje. A přitom stačilo daňové podvodníky vyhledávat a trestat tak přísně, jako je tomu v civilizovaných zemích. U nás je stát schopen potrestat pouze ty, co i při vší snaze udělají nějakou formální chybu. Podvodníky ne.

Může mi autor blogu či cenzor vysvětlit, proč tento můj před smazáním druhý nejbodovanější příspěvek "nepatří do slušné a kultivované diskuze"? Autorovo původní sprosté slovo bylo dokonce nahrazeno hvězdičkami, takže proč? Opravdu už jsme se dostali do stavu, že názor že daně se mají platit "nepatří do slušné a kultivované diskuze", je nepohodlný, nehodí se k plánovanému vyznění blogu, tak ho smažeme? 8-o

4 8
možnosti

R27a21d50e18k 50K66o51h64u21t

13. 6. 2019 20:03

moc nečekejte odpověď. Tím co jste napsal jen vyvoláváte nenávist vůči OSVČ, kteří jako jediní živí celý stát, hlavně zaměstnaná nefachčenka.

2 0
možnosti

Můžeme tedy očekávat ulice plné prodavačů kaprů protestujících proti EET diskriminaci.

1 0
možnosti

Zavést EET pro všechny nebo ho raději pro všechny zrušit. Ale žádné výjimky. Výjimky z EET jsou horší než samotné EET.

2 3
možnosti
Foto

Zrovna dnes byla v obchodě nešťastná prodavačka, že se jim "krabička" pokazila hned po záruce. Prodavači EET si jen budou mastit kapsy. Opakovaně.

8 0
možnosti

Jeste, ze se jim nic jineho po zaruce nekazi. ;-)

0 0
možnosti

J46a53n 67H58u69r85k42a

12. 6. 2019 17:13

podivné na každém sídlišti rostou jak houby po dešti...hospody

1 3
možnosti
Foto

...to je blbe... u nas teda zase nerostou ;-D

0 0
možnosti

"EET je bič na podvodné řemeslníky, narovná to prostředí a zbude i na stavbu školky!" hřímá soused.

Přecházím to a říkám: "A kdy vám přijdou vymalovat?"

"Jó to je domluvený, bude to přes známého, vymalují bez dokladu a bude to o dost levnější, když se vyznáš, tak ušetříš."

Jo tak to je, už se těším, až bude vykřikovat, že ti proradní řemeslníci zase nehorázně zdražili a jak bylo dobře s OPBH.

30 1
možnosti
Foto

R^

Někteří lidé jsou hodně pomýlení ;-O

7 0
možnosti

Babiš se nemá zač stydět; Agrofert totiž ovládá více než 230 společností zejména v Česku a na Slovensku, jejich tržby při počtu zaměstnanců přes 28 tisíc dosáhly v roce 2012 téměř 132,5 miliard Kč. Všechny jeho firmy platí daně v Česku, ročně 600 milionů Kč do státní kasy. Sám Babiš ročně na daních odvádí v průměru 13 milionů. Navíc v zemích daňových rájů nemá žádnou společnost.

3 16
možnosti

Pakliže odvede do pokladny 13 mil. a na dotacích dostane 2500 mil. pak je to podnikání jedna báseň. Aby ten rozdíl někdo pokryl, musí být EET, to je jasné.

19 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS