Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší ostravská zpěvačka je Maruška Rotrová. Ta se ale necpala a necpe do kdejaké hloupé tolkšou a bůčkem s tlačenkou, takže ji (naštěstí) dosud netrefil šlak. Takže na sochu v Ostravě nemá šanci dosáhnout. (Také naštěstí).

Špinarka byla zpěvačkou s docela slušným hlasem, který zahodila těmi jáávami a meteory lásky. Jinak celkem dobrý popík, ale sochu??? To byste museli Nohavicovi s Barošem postavit mauzoleum.

0 1
možnosti

to je Spinarka ve zralem veku, jako mlada ma sochu pred nadrazim ve Svinove.

1 0
možnosti

Tak ale zase z té sochy se stane taková předvolební putovní. Vždycky mohou vyměnit cedulku se jménem za někoho jiného a znovu se u ní politici vyfotit :-P;-)

2 0
možnosti

Já nevím, vo co vám vlastně jde. Taky se na ní mohl někdo vyřídit skutečně abstraktně, nebo nebejbože uměleckou performací (například mě napadá flaška vodky zabalená do igelitu). Buďte rádi, že máte aspoň něco, protože to co by mohlo vzniknout příště, by mohlo být ještě x krát horší:-P

0 0
možnosti

A u vás v Ostravě nemáte dost spoluobčanů, kteří vědí co s drahým kovem, který nikdo nechce?

6 0
možnosti

Špinarka je naše nejlepší zpěvačka za posledních pár desítek let, alespoň já to tak vidím.

Ta socha je studená a depresivní, jako by to byl nějaký mimozemšťan... ty duté oči a vylepané vlasy nad pravým uchem.... mě osobně ta socha uráží.

13 0
možnosti
Foto

mluvíte mi z duše paní Marcelo-i ta postava-jakoby se někdo ji snažil udělat v co nejméně lichotivé podobě-hanba Ostravě že dovolí aby její nejslavnější rodačka byla takto zesměšněnaRv

3 0
možnosti
Foto

ta socha je opravdu otřesná a měl by se stydět nejen autor ale hlavně kdo to dovolil schváli a zaplatilRvvám naopak karma a palec nahoruR^

4 0
možnosti
Foto

Socha je otřesná. Ale ne zas tolik, jako mluva (či písemný projev) L. V.

1 6
možnosti

Ten sochař byl zjevně pod vlivem ....... Bůhví čeho.

Ale mohly to být i peníze :-/

3 0
možnosti
Foto

O79t65a 76B48l74a98ž78e48k

31. 10. 2018 9:21

No nevím - Laďa Větvička se snaží sochaře zbavit viny, ale i ostatní jeho realizované sochy se potácí na hranici mezi kumštem a nenápaditou a oble popisnou kopií reality. Pravda - socha Špinarové je ten nejkřiklavější případ.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS