Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a36n 58D35r67t58i86n30a

10. 1. 2018 9:30

O umrti Rajko Dolecka jsem slysel nekolikrat v radiu a cetl jsem radu clanku ktere na tuto udalost upozornovaly. Nemam dojem ze by to chtel nekdo nejak tajit. Podival jsem se na prvni webovou stranku ktera mi prisla pod ruku, Rajko Dolecek tam samozrejme uveden je:

https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategorie:%C3%9Amrt%C3%AD_2017&pageuntil=Hr%C5%AFza%2C+Franti%C5%A1ek%0AFranti%C5%A1ek+Hr%C5%AFza#mw-pages

Tak nevim o co panu Vetvickovi jde. Me by vubec zajimalo jak by mel vypadat svet aby byli lide jako pan Vetvicka spokojeni. Z jeho nazoru me docela mrazi, a kdyz k tomu pridam jeho vysokou karmu, tak z toho fakt nemam dobry pocit. Ze by proruska uderka byla az tak efektivni ?

1 1
možnosti

Ach jo,že já to čet,

Kdyby ty chudinky Srby místo těch zlotřilých amíku bombardovli hrdinští rusové,třeba by to pak bylo cajk..

A ty statitisíce mrtvých to už snad ani nemá cenu komentovat.

Civilní oběti bombardování bohužel byly,bylo jich asi 500,ale co by člověk u tohoto bloggera chtěl,no hlavně že si stihnul hodit slinu jedovou na Havla,což byl asi jediný smysl jeho blogu.

4 10
možnosti

Kdyby je bombardovli Rusaci, tak by Vetva psal neco ironicky o "zlych ruskych tancich", s vyznenim, ze vo nic nejde... jak to drive pouzil ...

0 0
možnosti

Moje Sestra se vdala za Srba a v roce 1977 se odstehovali do Jugoslavije.

Timto padem jsme Ja a moje Mati vyjet do Jugosky a potom zdrhnout do Rakouska.

Srbove pro me vzdy byli velice srdecni a vstricni lide,kteri si bohuzel dost prozili.

Cela ta valka v Jugoslaviji bylo velke nestesti.

4 0
možnosti

Omlouvám se, překlep

0 0
možnosti

tož o tem žádna, no ni...je to cyp humanitarni,.ten Zeman...(jo a nejhorší jsou ti, co maji udavače STB) http://domaci.eurozpravy.cz/politika/197551-vojaky-do-jugoslavie-poslal-zeman-nikoliv-havel-vyvraci-server-mytus/

3 0
možnosti

P44a42v66e26l 52H21e30k

7. 1. 2018 10:16

Akorát se v tom odkazu píše o posvěcení náletů. Nasazení vojáků do zahraničních misí schvaluje parlament nikoli premiér či prezident jak se tu snažíte podsouvat.

1 0
možnosti

P81a66v48e49l 24H15e44k

6. 1. 2018 14:05

Zaujala mě ta věc s knihami pana Dolečka, že nejsou k sehnání. Nějakou cenzůru nebo blacklist zatím nevidím, ne v zemi, kde koupím bez problému třeba Mein Kampf. Hlavní důvodem bude malý zájem o jeho knihy. Stejně jako je malý zájem o knihy Patricka O ́ Briana. Oba autory nicméně bez problému najdu gůglem, včetně odkazů, kde se dají knihy stáhnout nebo koupit v antikvariátu apod.

7 0
možnosti

Vy to kazíte, vy ošklivý. Vy jste zjevně agentem Bruselu. Jinak byste věděl, že zde řádí krutá cenzura, nepohodlní autoři jsou ostrakizováni, nejsou si jisti ni svobodou, ni životem a zveřejnění jejich myšlenek je drakonicky postihováno. Podívejte se třeba na samotného "Větvičku". Co chvíli v exilu v zemích, kam nečisté pazoury EU zatím nedosáhnou.

9 0
možnosti

Pane Větvičko, jedna věc je vaše osobní vzpomínka na Rajko Dolečka, kterého já vnímám v celistvosti i s jeho srbským nacionalismem. Druhá věc je, co jste k té vzpomínce přifařil a že si tímto nepříliš fér způsobem vyřizujete různé účty, třeba s Václavem Havlem. Výsledek? Musíte mazat a mazat.

11 7
možnosti

Pane Větvičko, pošpinil jste památku kdysi populárního Rajko Dolečka tím, že jste si ho uzurpoval jako štít pro své, řekněme podivné a často neobjektivní názory. Nejdříve byla srbská genocida na civilistech a teprve potom "humanitární" bombardování.

10 10
možnosti

Josefe, máte to nějak popletené. Nejdříve byly útoky a genocida ze strany albánských teroristů a když se Srbové bránili, tak "humanitarní" bombardování Srbska.

10 2
možnosti

Když jste, pane Větvičko, takový náramný cestovatel, zajeďte si do Ovčary, z Ostravy na to stačí jedna nádrž. Tam je taky docela pěkně. P.S. Je to kousek od Vukovaru

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS