Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47i31ř67í 29L10i92b97e39r

16. 12. 2017 22:08

Chceš – li tu žít, nauč se jazyk, zvyky a přizpůsob se, ať jsi černý, modrý nebo křivooký. Nám to nevadí. Ale pokud se ti to nelíbí, tak se seber a táhni. To je naše historická zkušenost.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To snad ani nejde lépe napsat. Karma R^

8 0
možnosti

Prezident Zeman byl už dvakrát pravomocně soudem odsouzen za pomluvu, předseda vlády podporovaný komunisty je policejně vyšetřován za megakrádež, práva se malý člověk nedovolá... takhle my to máme, a jestli se ti to nelíbí, tak táhni!

1 0
možnosti

Možná by mi to trvalo snad celý týden, ale ani zdaleka bych to nevyjádřil lépe.

Tohle se mi totiž jeví jako esence českého selského rozumu!!

Díky za nádherné shrnutíR^R^R^

8 0
možnosti

R^R^R^ Díky za kvalifikovaný a jasnozřivý rozbor. Je vidět, že matika, "nuly a jedničky" jsou výborné pro vyhmátnutí podstatného. Jsem ráda, že jste se spolu s paní Šichtářovou stali takovými blogerskými jedničkami, že vás multikulti média nemohou jen tak lehce zlikvidovat. Díky, že jste. Fakt jsem z toho šťastná.

3 0
možnosti

Tak podivej, synku, pro odchod z EU jsou dvě politicke strany (KSČM+SPD), maju 37 poslancu z 200, zatimco všichni ostatní jsou ostře proti. To neni žadne "my, český národ", to je okrajovy prd. Takže tu svou hubatou plecharnu laskavě trochu zkroť, přestaň ty tvoje protievropske prdy vydavat za jakusi narodni zaležitost a nauč se počitat do 200.

2 15
možnosti

Vy zase neumíte číst protože jasně píše že pokud situace půjde špatným směrem jako dnes jde, pak z Unie odejdeme. EU jde s kopce pěkně rychle před pár lety by o tom nikdo ani neuvažoval a strany které chtěli referendum by měli nulu. Kdyby jste se zmínil o brexitu atk by se vám vysmáli.

Takže si napočítejte do čeho chcete, ale uvědomte si že to není neměnný stav.

12 0
možnosti
Foto

Pane Větvička tak tohle je vinikající článek,který ukazje na nešvar co jsi myslíme o nás.My jsi myslíme že jsme pupek světa ale opak je pravdou Díky

0 5
možnosti

Nejsme vychod, ale stat mame nastaveny vychodoevropsky. Nejsme zapad, ale historicky patrime k zapadu. Spadove byla na jih orientovana spise Morava, ale o Rakousku se dobre mluvit nesmi.

1 0
možnosti

J91i92ř56í 77H40o61r71á62k

11. 12. 2017 14:28

Naš Ladik se zdravě nas.....

3 0
možnosti

Za ten podraz z roku 1919 se už jeden náš velvyslanec ve Varšavě omluvil.

Dnes už velvyslancem není a o jeho omluvě se psát nesmí. Tak co tu, prosím tě meleš?

0 8
možnosti

Proč se český velvyslanec omlouval ve Varšavě za to, že v roce 1919 Poláci zaútočili na Těšínsko?

Nehrabe ti?

4 0
možnosti

Mohl bych se konkrétně dozvědět, kolik lidí už bylo vyhozeno z práce za názor? Mám na mysli názor ve smyslu páně "Větvičkových" lamentů, ne proto, že řekli šéfovi, že podle jejich názoru je neschopný paroháč a jeho žena rajda.

1 2
možnosti

Vážený pane Větvičko,

souhlasím na 99 procent s Vašimi myšlénkami. Nemohu se však zotožnit s Vašimi závěry, že jsme v tom sami a nemůžeme se orientovat na nikoho.

Sv. Čech:

DOSTI NÁS: "Jsme malí, slabí - dosti těchto řečí! Jen kdo tak zoufá, sláb a malý jest. Oč byla Hellas, byla Roma větší, než skrání nesmrtnou se dotkla hvězd?..."

Bohužel, jsme ve 21. století, historie nám dala od té doby mnoho trpkých lekcí. Chceme-li jako český národ přežít dnešní urputnou éru globalizace, zachovat si svou holou existenci, svůj jazyk, kulturu, tradice, MUSÍME se na někoho/něco orientovat. Trochu pragmatizmu nám jenom prospěje, abychom si uvědomili, kdo jsou naši přirození spojenci. Nelze si stále hrát na ukřivděné a poukazovat na zradu beckovského Polska nebo "nevděčnost" Slováků. Základy obranné koalice, čelící Protievropské Unii, zde již jsou. Země V4 - s cca 65 miliony obyvatel - jsou slušnou protiváhou merkelské IV. Říše a putinského Ruska. Je třeba na tom dále stavět a rozšiřovat naše spojenectví s národy, které mají stejnou historickou zkušenost s oběma agresory, nacistickým Německem i CCCP.

Jako už tolikrát v našich dějinách, budeme muset zvolit MENŠÍ ZLO, pokud možno dříve, než nám to větší zlo bude násilím vnuceno. Mocnosti Osy, tentokráte BRUSEL - PAŘÍŽ - BERLÍN, už zase vyhrožují (viz Schulz).

Jediná naše naděje spočívá v tom, že nalezneme odhodlání vytvořit samostatný středoevropský blok společně s Polskem, Maďarskem, Slovenskem, Pobaltím a dalšími zeměmi, které mají společnou historickou zkušenost jak s nacistickou, tak i s komunistickou diktaturou (například Finsko). Země dosud relativně neinfikované islamismem. Takový "Cordon Sanitaire" pro 21. století. Bez EU, ale pod ochranou NATO a USA. Pokud globalisté zlikvidují Donalda TRUMPA, i tato naše naděje padne s ním;-O;-O

9 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS