Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

To ale nebyl Rudy Kovanda ale rudý komanda;-D;-D

0 0
možnosti
PS

Slavík, neslavík, je mi to to ukradené. Ale co mi vadí, že svoboda slova platí jen pro někoho. Nevím co zpívá Ortel, v životě jsem jeho žádnou píseň neslyšel. Ale dost pochybuju, že je to horší než to, čím nás skoro denně na ČT24 na svých brífinzích obšťastňují komanči. A je nikdo je z politického "Slavíka" nevyřadí :-)

0 0
možnosti
Foto

autor zřejmě o manipulacích s popularitou ví hodně ale že právě on bude zpochybňovat to, jak je snadné vyšplhat se na špicu?:-)

zřejmě ví své o tom jak získávat hlasy, karmu vysokou čtenost-ale jsou lidé kteří kvalitu rozeznají a ocení i bez žebříčků soutěží hlasování a jiných zpochybnitelných šaškáren;-D

1 0
možnosti
PK

Asi takhle. Je mi naprosto jedno, o čem kdo kde zpívá, píše či mluví. Vadí mi ale, když někdo nálepkuje druhého pro jeho názor. Nelíbí se mi to? Tak to neposlouchám. Vyhrálo to Slavíka? No a co? Nemohu za to že hlasující mají jiný vkus než já. Ale když už teda někdo pořádá hlasování, tak předpokládám, že rozhodnou hlasující. A pokud se to pořadateli nelíbí, tak proč teda sakra nechává hlasovat?

Prostě pane Vladimíre. Máte tam karmu, neboť jste zhruba trefil i můj názor a podložil ho fakty.

5 0
možnosti
Foto

On byl Slavík? To jsem teda zas o něco přišel. ;-D

0 0
možnosti
ZS

však je to asi sto let stejné, sám velký božský a sama velká lidičkymámvásráda a pak nějaký vlasatec and company, co jsou prý je drsní rokeři, bo si paří k..e v gatích s kůže ... jo a ještě nějaký kompars, co dostane sem tam šanci papulu na podiu otevřít ;-)

0 0
možnosti
PK

"Ale zrušit jakesik kapele hlasy enem proto, že se jejich fanušci dali dokupy na fejsbučku, taku cypovinu ani bolševik nevymyslel" - no on tehdy ten fejsbuček nebyl, jinak by je to napadlo (viz fejsbuček v Číně a KLDR). Já si ovšem pamatuji, že se hlasovalo pomocí kupónů z časopisu Mladý svět a těch nebylo možno poslat jakékoliv množství jedním člověkem, stejné to bylo později s posíláním SMS zpráv. Ergo kladívko, pan Větvička má velice krátkou nebo účelovou paměť.

1 13
možnosti
VV

Bože, ty jsi méněinteligent.....

2 0
možnosti
PK

Tak tady nějaký soukromý subjekt pořádá a platí nějakou anketu. Protože to pořádá a platí tak si také rozhodne jaká jsou pravidla a kdo se může a kdo nemůže účastnit. A někteří méně chápaví jedinci z toho hned dělají vědu a odvolávají se na minulý režim. Takže vážení, za toho minulého režimu PRAVIDLA NEURČOVAL pořadatel, ale strana a vláda. Pokud se vám to nelíbí, uspořádejte si vlastní soutěž, Větva vám ji jistě rád bude moderovat. Ujišťuji vás, že za minulého režimu byste tuto možnost neměli, dokonce by se na ni většina z vás statečných bála jen pomyslet.

1 12
možnosti
JD

J42a91n 34D75ě19d

1. 12. 2017 10:57

Ale tak soukromý subjekt pořádá jak umí a soukromí lidé se mu za to mohou celkem klidně vysmát a napsat o něm posměšný článek, že se chová stejně, jako kdysi pořádající kulturní fronta. Klidně si založte vlastní blog a pište si tam něco jiného. Tenhle blog píše Větva a stejně jako se pořadatel stehlíka svobodně rozhodl hrát frašku, rozhodl se mu Větva za to vysmát. Nechápu tedy s čím máte problém?

13 0
možnosti
JR

J84a61n 65R68á86ž

30. 11. 2017 15:35

Definitivní tečkou za podivnou agenturou, která trapas zavinila, by byla žaloba, kterou by podal generální sponzor Karlovarské minerální vody,a.s. za poškození dobrého jména její nosné značky Mattoni a požadoval pouze symbolické odškodnění v řádech jen jednotek milionů, aby ho nikdo nepodzíral, že chce na skandálu vydělat..

Mimochodem: Jaroslav Těšínský z Musica Bohemica se zachoval stejně, jako soudružka Čermáková z Mladého světa, když kádrovala, kdo se po rce 1970 ankety zúčastnit může a kdo ne, pro koho hlasy mají být potlačeny a pro které naopak "zvýhodněny". Stejný princip proč nebyli vůbec připuštěni např. Marta Kubišová, Karel Kryl, Jiří Schelinger, Yvona Přenosilová nebo Pražský výběr a upravovány "omezováním" hlasy pro Pilarovou nebo Mišíka se uplatnil dnes na Ortela.

4 0
možnosti
KN

Bože, to jsou dřysty, prdy, beďáry. Kdo ze "sluníčkařů" nebo socanů podle vás přišel, aby to pořadatelům ankety nařídil ? Momentálně žádní "sluníčkáři" v naší vládnoucí "elitě" rozhodující slovo nemají, socani leda tak v dosluhující vládě, a to pochybuju, že by se dosluhující vlády někdo zalekl. Tedy porovnávat to s dobou před rokem 1989, kdy vše řídila jedna strana, je úplně mimo.

Ono to bude patrně jednoduché - sponzoři nechtějí být spojováni s Ortelem, takže bych viděla, že odtud vítr vane. A sponzorům je vcelku šumák, co jim v ČR voliči vzkazují. Zejména pokud se jedná o nadnárodní firmy. Být spojován s fašounskou kapelou by jim na dobrém jméně nepřidalo.

2 9
možnosti
JJ

No, mne ortel nikdy nezajímal, ale letošní slavík jim udělal fajn reklamu, tak jsem projel jejich texty. Mohla byste paní Nováková napsat název aspoň jedné jejich "fašounské" písničky? (nebudeme se nimrat v samotném slově fašounský, takže klidně i "náckovské") ;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS