Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hezké to tam mají. maďarský grófi sa veděli zabávať, čo povětě?

0 0
možnosti

Už tam alespoň trochu opravili cestu? Byl jsem tam cca před dvěma lety a už tenkrát to bylo pro běžné osobní auto hraniční.. Jedna z nejhorších cest, co jsem kdy jel. Hodně špatná i na zakarpatské poměry..

2 0
možnosti
Foto

Dneska v pohodě, aspoň do Lumšor. Vše opravene. Nejhorši cesta, kera tam zustava, je usek Chust-Koločava. Ale to je jine udoli.

0 0
možnosti

J85i20ř61í 65J36o12n16á36š

4. 11. 2017 10:46

Ježíši,to je nádhera!!! DíkyR^V!

6 1
možnosti

Otázka, co mají podepsat? Co může komunista z KSČ, komunista a estébák z ANO, malý komunista z ČSSD, komunista od Pirátů maskující se za moderní technologie, "pravičák" a dobrý rétor co by šel s komunistama, mastný hadr ze stanu a člověk ze strany, která dá každému, konzervativec od kmotrů a populista podepsat? Nebylo by lepší nepodepsat nic? A jen povařit?

3 1
možnosti

a nemíchat. ale co už, nějak se chlapci dohodnout musí, takže jestli chceme uspořit cestovní náklady, mohli bychom je ještě zavřít v sauně. ale jak je tam dostat?

0 0
možnosti

Dobrý, ale dnes mě nejvíc dostaly ty křive švy od Bilaka ... na saka nepouštět.

8 1
možnosti

Stará vláda stále vládne. Po ustavující schůzi nového parlamentu podá demisi a bude vládnout až do jmenování vlády nové. Nová vláda sice důvěru nezíská, ale bude vládnout tak dlouho, dokud Miloš neodstoupí, či neprohraje volby.

2 3
možnosti
Foto

Jak vidno, naporcovaný politik se pohodlně konzumuje kávovou lžičkou a protože jest upraven párou pěkně do měkka na slanině, ani solnička k tomu (nemastnému-neslanému politikovi) - potom už není nutná. :-PR^ Karma.

5 1
možnosti

..... tak ešče velkej bič a malej dvůr !,- pak by to bylo dokonalé[>-]!

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS