Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Szirotný, to se vám to kritizuje, vy generále po bitvě. Ukažte mi někoho, kdo se v předpovědi volebních výsledků trefil lépe!

2 0
možnosti

Pane Větvičko, ve většině prognóz jste se nějak netrefil, že ? Být dobrý blogger neznamená mít schopnost předpovídat. A tady jste "ujel" tak zásadně, že bude lepší když budete psát jen své zajímavé blogy z cest + skvělé fotografie.

5 1
možnosti

cely vetvicka mi pripada ako hlasna truba piatej kolony v CR maskovany za akoze srandovneho ostravaka. nic viac nez pro-ruska propaganda, nieco podobne vyvadzal rok dozade adorovanim trumpa.

1 1
možnosti

Subjektivně těsně po volbách:

1. Lidovcům a ČSSD ten propad opravdu přeji, za to co v té současné vládě podporovali.

2. Jsem rád, že se štěstím bude ve sněmovně STAN a TOP 09. A že Svobodní aspoň dosáhnou na prachy.

3. Zdá se, že ANO opravdu odčerpalo levičákům a mělo zdaleka nejlepší marketing. A stejně mi momentálně (!) připadá lepší pragmatismus ANO než zarputilost ČSSD.

4. Sobotka se zřejmě svými posledními eurofilními výroky rozhodl ČSSD sabotovat. A Zaorálkova schopnost (o proti Sobotkovi) lépe komunikovat byla iluzorní, vždyť je to žvatla.

5. Podobně Kalousek uvěřil názorům sociální bubliny, ve které se pohybuje a projevoval se také příliš eurofilně. A navíc (zřejmě) uvěřil klišé, že je "výborný rétor". Nějak nepochopil, že být zábavným (a rozhodným, zkušeným, pohotovým, ...) řečníkem ve sněmovně, není totéž jako být schopen oslovit i někoho jiného, než zarputilé jádro.

6. Obecně ti politici (hlavně lídři) moc nevnímali co si myslí ti, kteří nejsou jejich primární voličskou základnou a neuměli je oslovit. Na rozdíl od Okamury, který (abstrahujíc od obsahu) hovoří srozumitelně pro "každého".

7. Tak výrazný úspěch Pirátů mě překvapil, ale nijak mi nevadí.

8. Volil jsem ODS, tak jsem rád za jejich "relativní úspěch".

9. Celkově tím výsledkem voleb nejsem nijak moc překvapen. Ta atmosféra posledních měsíců (spíš let) k něčemu podobnému docela směřovala. A vlastně stačí pohled na Gaussovu křivku nebo na sledovanost různých TV pořadů, aby bylo možno něco podobného očekávat. A vlastně mi ty výsledky ani nepřijdou nijak tragické. Bude zajímavé sledovat jak ty různé strany budou dál postupovat a jestli dospějí k nějaké zásadní sebereflexi.

13 0
možnosti

Teď jsem se díval na Babišovu povolební tiskovku a on se snad i dojal sám sebou.

Mít o třetinu nižší IQ (to by furt bylo nad průměr :-)), tak bych mu snad i uvěřil.

8 0
možnosti
Foto

H72a73n85a 97V93l91k38o91v24á

21. 10. 2017 7:42

V zásadě s Vámi souhlasím, ale Piráti se do PS dostanou...

1 1
možnosti

Už tím, že jste mezi kandidujícími subjekty označil ty, které by podle vás ve sněmovně vůbec neměly být a ty, jejichž budoucí neúčast tamtéž vás mrzí, jste dal najevo, že se nejedná o objektivní analýzu, ale spíš o popis vašich sympatií k té či oné partaji.

Ale musím uznat, že tentokrát jste se krotil, odpustil si onu míru zběsilosti, kterou předvádíte na webech pro vaše souvěrce a vaše "analýza" se snaží objektivitu alespoň předstírat.

3 4
možnosti

Neomarxismus ?

Další Vaše účelová dezinterpretace.

EU je zjevný projekt korporátek, které jsou tvrdě pravicové a fašizující subjekty, likvidující jakoukoliv osobní svobodu, která brání většímu zisku pro akcionáře a management.

Viz. Frau Merkel, která evidentně na povel korporátek otevřela hranice EU, aby byly doplněny chybějící pracovní a konzumní síly, protože nejen řádoví Němci znejisťování existenčními tlaky se nechtějí množit.

Že je to pro evropské národy likvidační? Tak daleko management korporátní skutečně nepřemýšlí.

A že k tomu využívají některé zmatené levičáky, kterým sypou do korýtka přes různé EU funkce, granty a neziskovky? A ještě přes tyto trouby účelově využívají okrajové ale perverzní levicové směry? To je pravda, ale skutečně toto nemá s marxismem nic společného.

To je vzájemná symbióza pána a jeho sluhy, aby budovali "správný" EU řád.

1 3
možnosti

Svobodní ?

Anarchokapitalisti, kteří ohýbají slovo svoboda v min. 29 pádech. Přitom to jsou jasní předskokani, díky likvidaci státu a jeho i pozitiv, korporátek a jejich nelidské ideologie. Přesně v duchu sociopatické Ayn Rand.

PS.

Lidská společnost je složitý celek, a i*iotský zjednodušující ideologie, jejíž cílem je de facto kastrace státu, který kupodivu občas dovede reagovat ve prospěch řádového občana, je finální otevření bran pro Babiše, Kelnery, ...... i přes zcela "opačnou" rétoriku "svobodných".

1 4
možnosti
Foto

Docela zajímavá a srozumitelně podaná analýza panoseptika. R^

0 0
možnosti
Foto

Laďo, dobrá analýza. Karma a R^

3 0
možnosti

Piráti a levice?

Jsou typický klon TOP 09 pro mladé jupíky.

Liší se např. sektorovou daní, ale to jim Babiš vysvětlí, protože se do PS dostanou.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS