Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Užhorodě? Na fotkách, kde jsou vidět místní reálie, je skanzen v Koločavě a pokud se nepletu místní krčma u žida, kde se podává samohonka;)

0 0
možnosti

D25a89v36i39d 76V89l73k

18. 9. 2017 7:35

fotky jsou pěkné,ale takových Vám nafotím u nás milion.Mě už to Vaše vábení na východ nebere Laďo.Já chápu že Vy dostanete karmu 50 za cokoliv,ale dneska je to jen za soft propagandu.I ta obvyklá urážka EU je odfláknutá.

0 0
možnosti

Tak už konečně chápu, proč je autor v těchto krajích jako doma, i když nedávno Ukrajině věštil modré přilby OSN, zničené produktovody, teror ve městech a tisíce ukrajinských uprchlíků na našich zahrádkách. Do takové krajiny by určitě ani nepáchl.

On totiž nejezdí na Ukrajinu.

1 0
možnosti

Nic ve zlém, ale ty "jiné přilby" tam opravdu nejsou? Jakou řečí hovoří obrovské množství u nás pracujících (v tom lepším případě) lidí?

1 1
možnosti

>Kdo ma hlavu a rozum, co by robil v Praglu?<

Ja si rikam co vam ta Praha udelala, ze nevynechate ani jednu moznost abyste si do ni nekopl. Je muj muz snad jediny Moravak, ktery neresi nejakou krivdu?

5 0
možnosti
Foto

...ja nemam s Prahou ani s Pražakama žaden problem. Moji Pražané mi rozumí.

5 1
možnosti
Foto

Tož 14.října jedu do Lvova, také s velice pohnutou geopolitickou historií, a tak se těším již dnes. Západní Ukrajina, ať už ta severní Lvovská oblast nebo jižní Zakarpatská oblast se středem ve Slavsku, je má srdeční záležitost. Vřele doporučuji! Je dostupná pro všechny. Stačí nějaký ten nevelký peníz a cestovní pas. Pro gurmány a milovníky přírodních krás skvělá destinace. A je tady - i když se to možná nemusí zdát - ještě bezpečno . . . .;-)R^

1 0
možnosti

Je prijemne zjistit, ze svet a predevsim clovek v nem, neni jen 'vindousy', EU ci USA, vojaci migrace a mobilni telefon.

3 1
možnosti

Autore díky a také za skvělý článek na parlamentnilisty.cz ! R^

10 0
možnosti

No jo, tolika vlaštovek jsem při sčítání už dávno neviděl. Letos, když se hotovily k odletu, bylo jich na drátě pět.

0 0
možnosti
Foto

To byly ty svině špačci. Chystali se zežrat úrodu. Špaček je takový ptačí socialista.

2 0
možnosti

..... vony ty východní úkáčka sou úplně inačí svět a nějakej Kyjev je vůůůbec nezajímá,- tak ať jim to hodně dlouho vydrží !

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS