Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JoJo je třeba ještě osvobodit ty dva nadšence pro všechno kurdské, co se tenkrát na genocidě přiživilo a možná by se mohl Erdogan rozšoupnot a koupit několik našich podzvukových bitevníků. Pak teprve možná turky poženem

0 0
možnosti
KT

český parlament je především v situaci, kdy levá ruka neví, co dělá pravá. zlatej Jelení příkop!!

0 1
možnosti
PS

P87e68t27r 20S78k65á72c91e10l

22. 5. 2017 20:51

Podobně je na tom ona "ústavní pojistka" pro případ krize, Senát. To bylo vždy řečí, jak Senát zabrání krizím a hle, co a jak nyní konal? A tak jeden odvážný senátor, pan Veleba, ve svém článku navrhl jeho zrušení. Kdo další z mužů v Senátu a jinde bude následovat jeho návrhu a přidá se...?

1 0
možnosti
Foto

Hezký článek. Když už to s Turkem nevypadá nadějně, kritizují ho i unijní soudruzi a kolega v EU z něj nebude, čeští hrdinové se tiše přidají k většině. Ale kdyby se náhodou objevila možnost prodat do Turecka traktor nebo trolejbus, určitě se najde cesta, jak říct, že se to tak nemyslelo.

2 1
možnosti
ZK

Co vy o tom víte, diskusní hrdino?

0 2
možnosti
MP

Tragédií je, že váš nejnovější článek má zakázanou diskuzi a přesto že má karmu nad 48, tak se iDNES tváří, že neexistuje a v žádném žebříčku není! 8-o8-o8-o Proč si necháte líbit takovou cenzuru?

0 0
možnosti
Foto

Kery članek? Všecky moje članky maji diskusi otevřenou. A posledni text je v TOP 6. To je jakasik fama R^

0 0
možnosti
TP

T80o62m86á35š 24P11í88c34l

19. 5. 2017 11:22

Je třeba Turecku vysvětlit, že šlo o politováníhodný omyl malé skupinky extremistů a islamofobů ;-D

5 0
možnosti
ZK

Genocida Arménů byla ovšem založena nacionálně, Mladoturci byli sekulární strana/hnutí, tahat do toho islám je dnes populární, ale věcně je to kravina.

0/0

doporučit

20.5.2017 19:06

rea

0 0
možnosti
VV

Možná by stálo za to, vyhlásit soutěž o většího sbohemdukáty než je Václav Žahavá rostlina.

2 0
možnosti
IK

Tohle téma se diskutovalo k červnu 2016, takže český parlament koná trochu opožděně k zaokrouhlenému 101. výročí. Za rok se v Turecku hodně změnilo (odklon od demokracie) a téma je o to důležitější.

5 0
možnosti
Foto

... (100 let se připominalo 26.4.2015)...takže ani to 101. vyroči sme kvuli turkofilum nestihli, až to 102. Chvala Allahovi!!!

4 0
možnosti
PB

..... si právě říkám proč tajně?!,- navopak, veřejnost by jistě přivítala hromadný petice umjelců, promenády kolem Hradu v barvách vlajky Arménie a hlavně !!!,- .... hlavně by naši poslanci v tej EU mohli navrhnout prodloužit přístupový jednání Turků do tej unie na dalších padesát let !,- voni sa z teho tak strašně podělaji, že tu genocidu Arménů sami a dobrovolně přiznají a stávající migranty z tamějších lágrů vypráskají zpátky do zemí původu,- .....holt na Turka mosime fikaně, žejo?!R^

5 0
možnosti
KT

myšlenka není od věci. ale prosila bych - buď si zvolte nějaké konkrétní nářečí, nebo se na ten pokus být vtipný vyignorujte. české koncovky, moravská slova a moderní jazyk. masakr. však máte co říct, ne?;-)

1 0
možnosti
JB

V Turecku jsem byla asi 10x. Měla jsem to štěstí, že jsem narazila vesměs na velmi milé lidi, i když to bylo možná dílem tím, že mě považovali - právem - za turistku, jednak možná dílem tím, že mě, ze záhadných důvodů 8-o, považovali za Rusku. Jo, Rusy potřebují, Rusové tam utrácejí kvanta peněz, a když nebylo zbytí, klidně jsem je v tom nechala, jelikož ruštinou mluvím. Jenže, vloni mi zatrnulo. Když v hoteli, kde jsem bydlela, probíhal animační program, Turecký večer, jakých jsem viděla už několik, tradiční turecké folklórní představení, na začátku vyběhli tanečnící s transparentem na počest Erdogana, pak s tureckou vlajkou, a nakonec se zelenou islámskou vlajkou. To se nikdy dříve nestalo. :-P Nicméně, letos tam asi pojedu znova, a jsem moc zvědavá, kam se to tam posunulo.

9 1
možnosti
Foto

Dnes už vám hostesky během programu rovnou rozdají formuláře s názvem "Přihláška do muslimské komunity" , samozřejmě v překladu do češtiny a s dárkem v podobě poukázky na bezplatný nákup burky . . . .;-D

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS