Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Zachodni Německo" mě dostalo! ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Ani se nedivím. Tento povedený šprým je takřka ztělesněním laskavého a inteligentního humoru, pro který je autor svými fanoušky tolik obdivován.

0 0
možnosti

Nejhorší je, že takových zabedněnců a zaslepenců máme i u nás habaděj a nebudou se rozpakovat, i když ví jak to dopadá třeba ve Švédsku, i k nám pustit tuhle svoloč. Ať je to současná politická garnitura a nebo kandidáti na prezidenta.

3 0
možnosti
Foto

V62í33t 65J61a32n95š23a

26. 3. 2017 9:59

Vetvyčka na Hrad! Gratuluji:-)

4 0
možnosti

;-D;-D;-D

S výrem každý inženýrem.

12 0
možnosti

Jste můj nejmilejší bloger... V Váš úžasně reálný pohled na svět, pohotový a inteligentní, prošpikovaný satirou a zabalený do laskavého humoru je něco, co spolehlivě postaví na nohy i lidi, kteří se až do té chvíle pracně hrabali z bláta... ;-)

23 0
možnosti

To je tak krutý ;-D;-DR^. Pan Větvička je člověk, který mě dokáže pobavit i u toho nejsmutnějšího tématu.

46 0
možnosti

Ano, zdá se, že i jiné naše národy než Češi jsou smějící se bestie. :)

4 0
možnosti

J28a82r53o 15C93e76c81h

22. 3. 2017 14:20

K tomu ještě naprosto geniální nápad, aby všichni uprchlíci dostávali v celé EU stejnou podporu. Ono to geniální opravdu je: buď dostanou všichni podporu jako v Německu - potom se ale musí platy + důchody v celé EU zvýšit na německou úroveň (proč by taková pokladní v Lidlu pracovala za polovic než dostává Abdul od naproti, kterej nedělá vůbec nic) a EU zkrachuje nebo bude podpora na úrovni Bulharska - a tím se celá krize tak nějak vyřeší sama ...

27 0
možnosti
Foto

P53e55t29r 49H42a35n69n75i20g

22. 3. 2017 13:19

Když to ten Výr v zájmu nevyhynutí Germatika potřeboval, proč nenajal některou z reprodukčních klinik, aby si najala pracovníky, kteří by potřebný genofond dováželi přímo z Burkiny Fasso. Alespoň by se ti chudáci nemuseli sami pachtit přes Saharu. Ono v těch pracovních příležitostech, jak je dovozováno v odkliku nejde o nic jiného než o inseminaci zřejmě.

13 0
možnosti
Foto

No, možná by stálo za úvahu najít nějakého šikovného kreslíře a udělat přímo kreslený seriál Výr Šafendás. Dobrých komiksů není nikdy dost a to jméno zvoní jak Štaflík a Špagetka. R^

Hlavním hrdinou by byl samozřejmě noční opeřenec, do jehož lesíka - původně obývaného pouze liškami, zajíci, srnkami a párem jezevců - se najednou začnou trousit různí klokani, mývalové, krokodýli a i nějaký ten tygr by se mohl zatoulat a taková multidruhová invaze se přirozeně neobejde bez spousty veselých příhod a vzrušujících dobrodružství... :-)

32 0
možnosti

no, a než to projde schvalovacím procesem, aby tato rázovitá tiskovina nebyla rasovitá, budou mít původně zamýšlení čtenáři místo bryndáků vousy až po kolena. ale víte na co čekám já? až někoho napadne, že portréty na bankovkách mají reprezentovat slavné všech národů státu (viz. když měli Češi bankovku vysoké nominální hodnoty-tedy xicht na ní, měli Slováci tu další, dělník, rolnice, včil nevím kde byl ten inteligent, ať už pracující, nebo flink) kdo asi bude na pětitisícovce?

2 0
možnosti

Karel Čapek: Válka s mloky:

.....................

Není pochyby, že mločí svět bude šťastnější, než býval svět lidí; bude jednotný, homogenní a ovládaný stejným duchem. Mlok se nebude od Mloka lišit řečí, názory, vírou ani životními nároky. Nebude mezi nimi kulturních ani třídních rozdílů, nýbrž jen dělba práce. Nikdo nebude pánem ani otrokem, neboť všichni budou sloužit jenom Velikému Mločímu Celku, jenž bude bohem, vládcem, zaměstnavatelem i duchovním vůdcem. Bude jen jeden národ a jen jedna úroveň. Bude to lepší a dokonalejší svět, než býval náš. Bude to jediný možný Šťastný Nový Svět. Nuže, udělejme mu místo; nic jiného už zhasínající lidstvo vykonat nemůže než urychlit svůj konec – v tragické kráse, pokud i na to nebude pozdě.

73 0
možnosti

J11a27n 94J94e43n60i21c

22. 3. 2017 17:57

JJ Čapek byl nepohodlný fašístům, komunistům a teď budou na řadě i neomarxisti!

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS