Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J48a81n 49R77á25ž

28. 10. 2016 10:55

Nevím jakými slovy bych ocenil tento rozhovor. Jedno vím: Je to vyjádření pocitů a vnímání toho, co se děje, jaké mají "normální" lidé Lidé, kteří ráno jdou do práce, starají se o své rodiny a mají už plné zuby toho, jak jim různí vyžírkové z ministerstev, všelijakých úřadů a neziskovek neustále znepříjemňují život.

R^R^

P.S. To hodnocení Andy Babiše je přesné. Vyjadřuje to skutečnost, že neví, kdo jeho "Hnutí" volil. Svými idiotskými nápady likviduje cíleně všechny, kteří chtějí žít nezávislé od státu (to bylo jádro těch, kdo ho volili) a začal se orientovat na lidi, kteří k volbám jednak nechodí a jednak by raději volili komunisty, kdyby ti neměli ve svém čele multimilionáře, kteří neví jakou politiku by měli dělat.

5 0
možnosti
ZJ

.... Laďo .... výborná analýza R^R^. Přečetl jsem ji se zatajeným dechem a vydechl až po udělení karmy ;-)!

7 1
možnosti
MZ

Vážený pane Větvička,

vždy když čtu Vaše články, vzpomenu si vždy na toto video:https://www.youtube.com/watch?v=nzUgR7qL8Gw (jo, to se ještě takový humor dělat mohl). Na druhou stranu, správný prezident by měl alespoň chvíli sedět. Otázka je, zda by jste se nám prezidentováním nějak nevybarvil či nezkazil, přijít o blogy by byla také celkem škoda. Sic jako kravaťácký konzultant z Prahý zdaleka nesouhlasím se vším co píšete, ale trochu pi připadá, že si cestičku ke kandidatuře pomalu vyšlapujete:-) A to je dobře, horší to být nemůže a Kroměříž je moc pěkné místo na to, aby se zapsalo do možné historie nalezením toho "správného" prezidenta. Tož buďte chlap a jděte do toho!

S pozdravem

MZ

1 0
možnosti
VV

Odporný rozhovor s ještě odpornějším člověkemRv

2 20
možnosti
MZ

Vážená paní Vyoralová,

musím samozřejmě souhlasit, také bych byl rád, kdyby čtenáři mohli číst nějaký pěkný rozhovor s pěkným člověkem. Proto se Vás ptám, nechcete mi položit pár otázek, že bychom to pak nějak zveřejnili? První otázka na kterou bych rád odpověděl je, kde se berou miminka. Bo to je asi 3 cm od místa, kam se posílají lidé, kteří nerespektují cizí názor, tedy něco jako Vy.

S přáním pěkného dne

MZ

14 1
možnosti
Foto

Tak, vnaší ČT už třetí Majdan dávno nastal.

Toto médium sloužípouze Schwarzenbergům, Hermanům, Gazdíkům, Bělobrádkům aspol.

A po shlédnutí dnešního Krause musím konstatovat, že i televize Prima.

Jen doufejme, že nevyvolají Majdan skutečný. Doufejme,že jejich podporovatelé, kteří mají i na iDnesu umetenoucestičku ve svojí nenávisti vůči Miloši Zemanovi něconevyvedou.

Jinak, perfektně napsáno, karma

12 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, že jsem příspěvek natáhl znovu. Včera mi klekl PC a myslel jsem, že zde můj příspěvek není. A jak se dívám níže, tak už zde je

1 0
možnosti
VS

Koukám, že na těch správných stránkách se autor opravdu urval z řetězu...

0 0
možnosti
VR

Prolhanej Olšer hadr...RvRv

1 17
možnosti
MZ

Vážený pane Růžek,

také s panem Větvičkou nesouhlasím ve všem, leč pokud někoho obviním ze lži, napíši přece, v čem dotyčný lže a dodám fakta. Například já bych tak učinil ze slušnosti. U někoho by mohlo fungovat zvýšení ega. Škoda, že u Vás nemotivovalo ani jedno. Ale nevadí, Vy se jistě příště polepšíte, že ano?

S pozdravem

MZ

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS