Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Větvičko, máte plnou pravdu. A k tomu ta ostravština, je to nádhera.

2 0
možnosti

P33e74t19r 12B72e85r19g68l

8. 1. 2013 16:29

V létě jsem to udělal jak píšete, ale s tím vylepšením, že jsem byl týden ve tmě a tichu. NÁDHERA ! Jedna z nejlepších dovolených mého života. Můžete si o tom přečíst na mém blogu pod názvem "Jak z toho ven." :-)

2 0
možnosti

To říkal kamarád, vzdělanec a vysokoškolský profesor. Jím použitý jazyk se lišil od Větvova jazyka, obsah sdělení ale ne. Neměl TV ani nečetl noviny a přesto se podle jeho slov nestalo, aby ho opravdu důležitá informace minula R^;-)

3 0
možnosti

autore díky, naprostý souhlas.  Rada lidem : Vypněte televizi. Média realitu nepopisují, média ji tvoří a to proto, že jim věnujeme pozornost.

4 0
možnosti
Foto

V televizi žijeme příběhy jiných .... pak se těžce soustředíme na své vlastní.

Nemít televizi je přepych, který si dnes jen málokdo dovolí.:-P

6 1
možnosti

stejně si myslím, že je neuvěřitelný, jak většina lidí vážně sleduje filmy a seriály atd. tedy pohádky pro dospělé;-Djo není nad dokumenty, byť i ty se dají někdy zmanipulovat

2 0
možnosti

Vy máte pravdu v tom, že zahlceni negativními zprávami nejsme moc schopni se šťastně usmívat. Pokud nejsme šťastní blázni. Já si ale nechám pravdu svou: že totiž nelze ignorovat svět kolem sebe, ačkoli by mě to dělalo šťastnější. Mám dost sebejistoty, abych si věci hodnotila podle svého rozumu a citu. Dokonce i ty případné předžvýkané komentáře. Více než polovinu života jsem prožila tak, že jsem ignorovala nežádoucí realitu a žila si život s knihou, rodinou, přáteli..Když jsme se jednou probudili, nechci zase předstírat spánek.

1 0
možnosti
Foto

:-) co považujete za svět kolem sebe?

1 0
možnosti

Moc jste mě potěšil tímhle článkem, Ladislave!

Zvlášť teď, když jsem se po čtyřech dnech vrátil ze špitálu, mám radost, že se tak na svět dovedete dívat a že v tom podle diskuse nejste sám!

5 0
možnosti

"Skutečná

radost ze života spočívá v tom, že se necháš strávit záměrem, který

sám považuješ za velký. Pak jsi přírodní silou a ne uzlíčkem

bolístek a nemocí,

 který si stěžuje, že

svět se nesnaží učinit Tě šťastným." >George Bernard Shaw.R^

2 0
možnosti

J95a57n 92H73l88e19d54í58k

2. 1. 2013 22:22

ryzí pravda, pěkně napsáno,, a teď jsem možná i pochopil, proč za Husáka lidi tak naštvaní nebyli, protože rodná strana zakázala mluvit a psát o nedostatcích, o přečinech politiků, sportovců a umělců se dotkla, jen když přijeli ze šňůry koncertů ze Sovětského Ruska, nikdo by nezaslechl vůbec NIC o Bartošové, Hanychové ani půl slova, nikdo by nekritizoval amnestii, že nejsou byty, ledničky, televizory, nábytek, všichni by se jen usmívali a chystali se teď na oslavy výročí soudruha Vladimíra Lenina

16 0
možnosti

M49a85r73e97k 80L79i96b31a

2. 1. 2013 18:58

skvělé jako vždy :-)

9 0
možnosti
Foto

M97a63r21t13i67n 85Š82i58k

2. 1. 2013 18:52

Tuž jak? Tuž tak. To, že si drtivá většina lidí myslí, že si štěstí nakoupí v supermarketu znamená, že to i přes všechny problémy a zádrhele ještě docela ekonomicky funguje. Až  ta drtivá většina "prozře" a začne hledat štěstí jenom v hodnotách jako literatura, umění, pomoc ostatním, příroda, zdravý životní styl, vzdělávání, cestování a poznávání (atd.dosaďte si podle uvážení), obávám se, že ekonomicky to fungovat nebude. Tuž a z toho bych byl trochu nervózní. Jako vždy, i v tomto případě bych volal po rovnováze. Konzum? Proč ne? Je to přece motor nejen ekonomiky, ale taky lidského snažení. Ale život by se jen na konzum rozhodně smrsknout neměl. A ty hrozně zlé zprávy v médiích? Ano, jsou tam. Lidi to zajímá, dejme to lidem. :-) Nebo myslíte, že pokud nás média zaplaví pozitivními zprávami, budeme všichni šťastnější? Zavrhneme pak konzum a budeme žít "tak nějak správně?" Hezké by to bylo. Ale bylo by to i ufinancovatelné? Kromě toho si myslím, že i pozitivních zpráv je dost. Jen je chtít vidět.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS