Diskuse

Lanza žradlo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vmt

12. 2. 2011 10:05
Můj tatínek říkával.

Po dobrém obědě 20 minut lehnout, po špatném ani nevstávat. Z fotek mám pocit, že jste celý pobyt proležel. Jestli Vám nebylo lépe v Hofheimu.;-D

0 0
možnosti
KB

naruzichapodnebesy

11. 2. 2011 16:29
Konečně rozumím!

Že Vy chystáte nového kulinářského průvodce světem! ;-DR^

0 0
možnosti
LV

Větva

1. 3. 2011 23:53
...

...no dovolte! Či sem jakysik Kulinsky? ;-)

0 0
možnosti
MF

falm

11. 2. 2011 12:46
No a co se divíte?

Jiný kraj, jiný mrav.

Když se vám to nelíbí, tak nikam nejezděte.

Otevřete si okno a nadejchejte se čerstévo vzduchu v té vaší Osravě.

0 0
možnosti
F

fleec

11. 2. 2011 12:54
Re: No a co se divíte?

..však jak bysme ale poznali, že u nás............je nejlíp!;-)

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

11. 2. 2011 10:49
No...

Tak si říkám - není někdy lepší sedět doma na pérdeli a mít to svý jistý?;-D

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

10. 2. 2011 23:30
Ouha!

Nahlédl jsem už o polednách, ale čtení odložil až nateď. kdy jsem konečně nakrmen.

;o)))

0 0
možnosti
F

fleec

11. 2. 2011 12:11
Re: Ouha!

..no nevím..jestli byvši konečně nakrmen, čtení nateď bráti...:-))

0 0
možnosti
KT

Ježikača

10. 2. 2011 15:35
fí ha.

to shnilé uzené maso je též moje oblíbené. jo. a ta muréna je jávská.

0 0
možnosti
C

Camino

11. 2. 2011 18:00
Re: fí ha.

Taky tak....a ta paela, nam namR^

0 0
možnosti
S

Sgt.Hoog

10. 2. 2011 14:53
???

To asi nebude praseči,bo prasca nema take pěkne kopytka,opravte mě!Dik

0 0
možnosti
S

Sgt.Hoog

10. 2. 2011 14:50
...male porce ne?

Tu sušenou praseči nohu vidim každy den ve vyloze Meditranssu v Ostravě kousek od Masarykaču.Sleduju ji od te doby co ju dovezli a viděl jsem ju zblizka,bo v robotě zme se dohadovali esi je to atrapa z uměle hmoty...za pul roku z ni moc neubylo,ale ma už tež fajnu zelenu barvu.Zitra se tam asi stavim...:-P

0 0
možnosti
LD

ledvina

10. 2. 2011 13:12
Fajne

Díky za velice optimistické pokoukáníR^

0 0
možnosti
ZV

aza_

10. 2. 2011 12:15
u spousty z ětch jídel bych váhala ochutnat

ale popisky jsou jedna radost :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS