Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Země, kaj se nesmi chlastat...

18. 09. 2012 11:11:11
Tuž co vam budu mazat med po pysku? V take zemi bych žit nechtěl. Miliony Polaku, Litevcu, Čechu a jinych narodu z Ostbloku tady směřuju, aby zarobili jakusik korunu. Ale hned jak cosik zarobi, vali s tym dodom a deprem tam p
 
 
V Irsku furt chčije. Chudinky děvuchy z teho pak maju uplně rezave vlasy...
Jine su zase obrostene zelenym mechem...
Naštěsti su Irky nadherne štihle děvuchy, kere umi elegantně zkombinovat oblečeni...

Irky su vlastně nejhezči, když už su stare a vypadnu jim zuby. Pak už teho moc nenamluvi. Šťastna to žena... a ještě šťastnějši jeji chlop...

 

Podivejte na teho znuděneho boraka, jak mu ta jeho bestyja vali do hlavy ty svoje nesmysle...
 V Irsku se pěstuju kobzole, možna aji proto ma mnoho bab kobzolovity obličej...
 
...navic to vypada, že se brzo počura...
V Irsku neni robota, peněz malo, ale levičaci budu furt prudit. Zasponzorujte si děcko z Afriky...
Přiroda v Irsku je nadherna. Pruzračne řeky plne ryb...
Je fakt, že najit v Česku obchod, kaj byste si mohli vybrat z 800 ruznych piv, je problem. A to si řikame pivni země. Navic v Irsku potřebujete k prodeji chlastu specialni licenci. Bez licence nesmite chlast prodavat. To je buzerace. To by se u nas stat nemohlo...
Strava je v Irsku neuvěřitelně pestra. Však tež irska kuchyňa je znama po celem světě. Sendvič s vajcem. Sendvič ze šumku, sendvič s rajčatem. Sendvič ze syrem. Sendvič s papundeklem. To je nabidka, kura!
Nebo take kuře v Thajske knajpě, dalši irska specialita...
...nebo kusky masa v kari omačce na indycky zpusob...
 ...australsky stejk z kangury...
A vrchol irskeho kulinařskeho uměni. Hambač a parek, kery chuťově připomina rozžvykany polystyren...
Tohle ma aspoň zajimavu barvu. Ale už nevim, co to bylo.
Za zplesnivělu šunku z Italyje plati uboha irska hospodyňa nekřesťanske prachy...
Taku velku velrybu sem ještě nikdy neviděl. Pry to byl tuňak. Ale to snad pozna každy, ni?
"Dejte mi pul kila prorostleho bučku z tamte ryby..."
Krize je tu. Polivka se už musi vařit ze škebli. To je to same, jak byste doma robili polivku z kuřich skořapek. Tuž, jakysik vapnik tam asi bude...
Fajne, huste, irske stouty. Aspoň cosik umi zrobit pořadně. Ale enem do pulnoci, samozřejmě. Pak mate smulu. V zemi, kaj vladne polovični prohibica, bych žit nechtěl...
Tuž, co vam budu povidat, zrobi to radost, když v jakesik daleke zemi vidite logo teho africkeho pivovaru, kery vaři pivo aji v Plzni.
Ale popravdě řečene, už se těšim dodom. Zasoby chlastu nakupene, skotska whiska, karlovarska becherovka, ruska vodka, česky fernet, kubansky rum. Ja, byt pašerakem, to je špicove povolani...
 
Tuž, na zdravi!
 
Autor: Ladislav Větvička | úterý 18.9.2012 11:11 | karma článku: 37.80 | přečteno: 4880x

Další články blogera

Ladislav Větvička

Zaklady občanske poslušnosti: EET je totalitni svinstvo

Občanska poslušnost neznamena, že je člověk poslušny jak ovca. Pravě naopak. Občanska poslušnost znamena, že když člověk vidi svinstvo, tak se temu pokusi zabranit.

26.8.2016 v 11:55 | Karma článku: 46.03 | Přečteno: 7842 | Diskuse

Ladislav Větvička

Když do Prahy přijiždi německy kancleř, byva to často "vyzva"...

Vyzva. Take divne slovo, že? Anglicky čelinč, dnešni mladi to slovo často použivaju. Raz sem byl na pohovoru u jedne velke nadnarodni firmy v Praglu a mlady, ambicyjozni pražsky cyp mi povida: "Ta pozice, to je takovy čelinč."

25.8.2016 v 11:11 | Karma článku: 48.01 | Přečteno: 11488 | Diskuse

Ladislav Větvička

Zaklady občanske poslušnosti: Jak se robi Samizdat

Kura, oni si ti šašci, kere volime, si mysli, že nas zase oblbnu. Je chvilu před volbama, a už se zas natřasaju jak pštrosi na tych televiznich obrazovkach.

23.8.2016 v 11:11 | Karma článku: 48.22 | Přečteno: 12363 | Diskuse

Ladislav Větvička

Burkyny. Dalši prasarna, zakryvajici přichazejici totalitu.

Ogurkova sezona vrcholi. Novinaři nemaju co psat, bo Topolanek, kery nas kdysik dobře reprezentoval u stareho Berluskonyho, kajsik zmizel. Nečasova domina už tež neni zajimava, bo ji kombajner neprokazal ani tu zatajenu kabelku.

17.8.2016 v 11:11 | Karma článku: 49.04 | Přečteno: 36749 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Jaroslav Kvapil

Zhulení pavouci aneb Bída filozofie

Vážený kolega bloger Jiří Turner nabídl v titulku svého textu deset mega tomu, kdo dokáže, že práce neměla podíl na polidštění opice. V diskuzi k jeho článku se objevilo několik filozofujících reakcí, k nimž chci něco podotknout.

28.8.2016 v 11:10 | Karma článku: 10.53 | Přečteno: 282 | Diskuse

Helena Koutková

A jak myslíš, že bude tahle nádhera vypadat, až jí bude pětatřicet?

Procházím úzkou uličkou obchodu a snažím se vzpomenout si, pro co že jsem to vlastně přišla, když tu najednou upoutá moji pozornost rytmický klapot podpatků. Zní to, jako by někdo stepoval.

28.8.2016 v 8:00 | Karma článku: 36.88 | Přečteno: 4418 | Diskuse

Helena Vlachová

Jak vidím svůj plat ve školství

Zamyšlení nad tím, co obnáší učitelský plat. Je to opravdu tak málo, jsou na tom lidé jiných oborů lépe?

28.8.2016 v 2:36 | Karma článku: 23.70 | Přečteno: 1030 | Diskuse

Jana Zůnová

Běžící dítě

Nevím, zda je to věkem či profesí, ale u mnoha žen z mého okolí vyvolává běžící dítě paniku a až hysterickou reakci. Proč? Dítě běží, zakopne, upadne, vstane a běží dál.

27.8.2016 v 21:14 | Karma článku: 14.41 | Přečteno: 427 | Diskuse

Ivana Pavlisková

Našli, moji rádcové, našli? Nenašli?

Ale našli, pane králi! Nenašli jsme sice princeznu, ale našli jsme pejska, Beníka, ztraceného v hlubokých lesích. Našli jsme po 14 dnech malého prince. Vyhublého, prochladlého, ale živého a šťastného, že vidí spřízněné duše.

27.8.2016 v 21:12 | Karma článku: 27.23 | Přečteno: 740 | Diskuse
VIP
Počet článků 699 Celková karma 47.49 Průměrná čtenost 9267

Lašsky cyp. Fotograf, spisovatel, cestovatel. Chvilu na Moravě, chvilu na Slezske, chvilu na Cejloně nebo v Karabachu, prostě tam, kaj je mi fajně...... 

Motto: Nevěřte politykum, nevěřte dochtorum, nevěřte novinařum, nevěřte blogerum a hlavně nevěřte mně. Věřte sobě. Mate vlastni hlavu.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

Napište mi

Vzkaz autorovi


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.


více


Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.