Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Země, kaj se nesmi chlastat...

18. 09. 2012 11:11:11
Tuž co vam budu mazat med po pysku? V take zemi bych žit nechtěl. Miliony Polaku, Litevcu, Čechu a jinych narodu z Ostbloku tady směřuju, aby zarobili jakusik korunu. Ale hned jak cosik zarobi, vali s tym dodom a deprem tam p
 
 
V Irsku furt chčije. Chudinky děvuchy z teho pak maju uplně rezave vlasy...
Jine su zase obrostene zelenym mechem...
Naštěsti su Irky nadherne štihle děvuchy, kere umi elegantně zkombinovat oblečeni...

Irky su vlastně nejhezči, když už su stare a vypadnu jim zuby. Pak už teho moc nenamluvi. Šťastna to žena... a ještě šťastnějši jeji chlop...

 

Podivejte na teho znuděneho boraka, jak mu ta jeho bestyja vali do hlavy ty svoje nesmysle...
 V Irsku se pěstuju kobzole, možna aji proto ma mnoho bab kobzolovity obličej...
 
...navic to vypada, že se brzo počura...
V Irsku neni robota, peněz malo, ale levičaci budu furt prudit. Zasponzorujte si děcko z Afriky...
Přiroda v Irsku je nadherna. Pruzračne řeky plne ryb...
Je fakt, že najit v Česku obchod, kaj byste si mohli vybrat z 800 ruznych piv, je problem. A to si řikame pivni země. Navic v Irsku potřebujete k prodeji chlastu specialni licenci. Bez licence nesmite chlast prodavat. To je buzerace. To by se u nas stat nemohlo...
Strava je v Irsku neuvěřitelně pestra. Však tež irska kuchyňa je znama po celem světě. Sendvič s vajcem. Sendvič ze šumku, sendvič s rajčatem. Sendvič ze syrem. Sendvič s papundeklem. To je nabidka, kura!
Nebo take kuře v Thajske knajpě, dalši irska specialita...
...nebo kusky masa v kari omačce na indycky zpusob...
 ...australsky stejk z kangury...
A vrchol irskeho kulinařskeho uměni. Hambač a parek, kery chuťově připomina rozžvykany polystyren...
Tohle ma aspoň zajimavu barvu. Ale už nevim, co to bylo.
Za zplesnivělu šunku z Italyje plati uboha irska hospodyňa nekřesťanske prachy...
Taku velku velrybu sem ještě nikdy neviděl. Pry to byl tuňak. Ale to snad pozna každy, ni?
"Dejte mi pul kila prorostleho bučku z tamte ryby..."
Krize je tu. Polivka se už musi vařit ze škebli. To je to same, jak byste doma robili polivku z kuřich skořapek. Tuž, jakysik vapnik tam asi bude...
Fajne, huste, irske stouty. Aspoň cosik umi zrobit pořadně. Ale enem do pulnoci, samozřejmě. Pak mate smulu. V zemi, kaj vladne polovični prohibica, bych žit nechtěl...
Tuž, co vam budu povidat, zrobi to radost, když v jakesik daleke zemi vidite logo teho africkeho pivovaru, kery vaři pivo aji v Plzni.
Ale popravdě řečene, už se těšim dodom. Zasoby chlastu nakupene, skotska whiska, karlovarska becherovka, ruska vodka, česky fernet, kubansky rum. Ja, byt pašerakem, to je špicove povolani...
 
Tuž, na zdravi!
 

Autor: Ladislav Větvička | úterý 18.9.2012 11:11 | karma článku: 38.18 | přečteno: 4896x

Další články blogera

Ladislav Větvička

Žijeme v krasne době. Jen ty kamiony su furt nepřizpusobive...

Kdysik davno, za Rakuska, za Hytlera a za Antycharty byli lidi hrozne svině. Stači si odevřet stare noviny a na všech strankach vražda, čorka, znasilněni a tak. Dnešni multykulturni svět je jiny.

24.3.2017 v 11:11 | Karma článku: 46.56 | Přečteno: 5196 | Diskuse

Ladislav Větvička

Výr Šafendás!

Nove zaklinadlo, kere jako prvni použila kancleřka (dejž ji panbuch pokoj a lehke spočinuti, až na ňu dolehnu vyčitky svědomi) se hrdě rozletělo do celeho Německa. Vychodniho, aji zachodniho.

21.3.2017 v 11:11 | Karma článku: 48.71 | Přečteno: 15591 | Diskuse

Ladislav Větvička

Je jaro. Přišel čas převliknut kabaty.

Tuž nemyslete si, převliknut kabat, to neni jen tak. To je třeba zrobit v pravy čas. Nesmi to byt moc brzo, abyste ještě nedostali po držce, a nesmi to byt moc pozdě, abyste nebyli za hňupy.

16.3.2017 v 11:11 | Karma článku: 48.56 | Přečteno: 18357 | Diskuse

Ladislav Větvička

Strom svobody scypnul, kmen kdosik spalil a pamatečni cedulku ukradnul...

Před rokem sem napsal blok "Strom svobody scypnul". Byl to taky smutny přiběh o tym, jak den za dnem přichazame o kusek svobody, ani si teho nevšimame.

2.3.2017 v 11:11 | Karma článku: 48.17 | Přečteno: 15906 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Helena Vlachová

O stopařích

Dřív bylo na našich komunikacích možno vidět dost stopařů. I já jsem byla jednou z nich, kdo takto cestoval.

25.3.2017 v 7:12 | Karma článku: 4.55 | Přečteno: 139 | Diskuse

Jan Andrle

Inu, Turecko...

Neštěstí nechodí po horách, ale po nás, přiznejme si to. To jsem se snažil dlouholeté kamarádce nabídnout jako útěchu, ale asi marně. Zůstávala sveřepě na svých rasistických názorech.

25.3.2017 v 2:01 | Karma článku: 8.67 | Přečteno: 533 | Diskuse

Zuzka Součková

Prostřeno - když se snoubí hloupost s arogancí

Není všechno takové, jak vypadá. Veřejně přiznávám, že občas sleduji Prostřeno. Moje matka si sice myslí, že na to může koukat jen úplný hňup, já zase tvrdím, že je to moje soukromá sociologická studie. Ráda pozoruji lidi.

24.3.2017 v 20:15 | Karma článku: 17.36 | Přečteno: 911 | Diskuse

Jitka Bajzová

Co nám o networkingu neřekli

Budování vztahů a potažmo celých sítí kontaktů je dnes alfou i omegou úspěchu. Jedno nám však zapomněli říct.

24.3.2017 v 18:55 | Karma článku: 7.66 | Přečteno: 379 | Diskuse

Jana Slaninová

Kilo a půl kočičího? Ano, prosím

Můžu být vorvaná jak předvolební plakát, ale jak si dám kilo a půl kočičího, jsem v relaxačním modu. Zejména napětí šíje a smrtelná únava z lidí, opadají. Motorek mi jede v náručí a tlapky mi masírují hrudník v rytmu srdce.

24.3.2017 v 18:19 | Karma článku: 20.22 | Přečteno: 363 | Diskuse
VIP
Počet článků 739 Celková karma 48.12 Průměrná čtenost 9986

Lašsky cyp. Fotograf, spisovatel, cestovatel. Chvilu na Moravě, chvilu na Slezske, chvilu na Cejloně nebo v Karabachu, prostě tam, kaj je mi fajně...... 

Motto: Nevěřte politykum, nevěřte dochtorum, nevěřte novinařum, nevěřte blogařum a hlavně nevěřte mně. Věřte sobě. Mate vlastni hlavu.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám

Napište mi

Vzkaz autorovi


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.


více


Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.